O fată din Cambodgia Îl cunoaște pe Isus datorită seriei Cartea Cărților | Știre Mapamond Creștin

Mapamond Creștin

O fetiță de 10 ani din Cambodgia nu știa cine a creat lumea și oamenii până când a vizionat un episod din ”Cartea Cărților”, care nu numai că i-a răspuns la întrebări, dar a inspirat-o să le vorbească și altora despre cele văzute.

Srey Len de zece ani din Cambodgia a fost curioasă. S-a întrebat: oare cine a făcut lumea și tot ce cuprinde ea?

Srey Len: Un prieten mi-a spus că Buddha a creat oamenii. Altcineva mi-a spus că a fost un zeu hindus. Dar eu nu i-am crezut, deoarece nu am înțeles cum ar fi putut să reușească.

Apoi, o prietenă creștină i-a spus că Isus a creat cerurile și pământul. Ea a mai spus că El i-a făcut pe Adam și pe Eva.

Srey Len: Nu am crezut-o nici pe fata creștină.

Într-o duminică, Len a decis să meargă cu prietena ei la biserică. În acea dimineață s-a transmis episodul ”La început” din ”Cartea Cărților” de la CBN.

Srey Len: Am fost uimită că au prezentat acel episod. În sfârșit am înțeles cum a creat Isus lumea. Mai întâi, El a făcut lumina. Apoi El a făcut oamenii din țărâna pământului.

Reporter: În acea zi, Len s-a rugat să devină creștină. Ea își amintește încă rugăciunea.

Srey Len: Am spus: ”Tată Ceresc, vreau să devin unul dintre copiii Tăi!”.

Reporter: Cu permisiunea mamei ei, Len s-a întors la biserică și a urmărit mai multe episoade din ”Cartea Cărților”. Mama ei a observat că fiica ei s-a schimbat foarte mult.

Mama lui Len: L-am văzut pe Tang în caracterul ei.

Srey Len: Câteodată și mama mă duce la biserică. Sunt fericită când mă duce la biserică, însă nu cred că ea crede în Isus. Dar mă rog pentru ea.

Reporter: Len i-a invitat și pe prietenii ei hinduși și budiști să se uite la ”Cartea Cărților” împreună cu ea. Una dintre ele s-a rugat să devină creștină.

Srey Len: Vreau ca toți prietenii mei să creadă în Isus pentru ca păcatele lor să fie iertate și să fie cu mine în Împărăția Cerurilor. Mulțumesc celor care m-au ajutat să Îl cunosc pe Isus prin ”Cartea Cărților”!

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

213 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.