Slujind familiile afectate de război în Azerbaidjan | Știre Alfa Omega TV

Slujind familiile afectate de război în Azerbaidjan | Știre Alfa Omega TV

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Chiar acum, sunt în Ganja, Azerbaidjan, iar în acest loc, chiar aici, a avut loc un atac cu rachete. Au urmat atacuri repetate, pe o perioadă de câteva zile, ce au lovit acest oraș.

În spatele meu, vedem ruinele unei clădiri, care a fost lovită cam pe la miezul nopții. Au fost 10 persoane ucise și peste 100 rănite. Așa că vorbim aici cu liderii creștini, vedem ce putem face pentru a-i ajuta în Numele lui Isus.

Și imediat după aceste atacuri, o echipă din Azerbaidjan care slujea aici, a ieșit și a distribuit alimente pentru cei care au fost alungați și și-au pierdut casele. Au venit aici și au slujit. Au făcut-o din dragoste pentru Isus Hristos, indiferent de ce parte a războiului te afli, în oricare tabără ai fi, Dumnezeu îi iubește pe toți oamenii.

Și de aceea suntem aici la Samaritan's Purse, pentru a sluji atât Azerbaidjanului, cât celor din Armenia. Și suntem de ambele părți ale frontierei chiar acum. Dar avem nevoie de rugăciunile voastre și avem nevoie de sprijinul vostru. Rugați-vă pentru aceste două națiuni pentru pace și pentru o vindecare pe care numai dragostea lui Isus Hristos le poate aduce. Mulțumesc.

Sursa: GNA

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

526 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.