China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău” | AO NEWS

China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău” | AO NEWS

Mapamond Creștin

Regimul comunist chinez ia mai multe măsuri pentru a îndoctrina copiii mici pentru a se asigura că aceștia acceptă doar autoritatea morală a conducătorului comunist al țării Xi Jinping în locul lui Dumnezeu. Cultul personalității lui Xi Jinping este tot mai promovat de autoritățile comuniste, informează CBN.

Conform Regulamentului Regimului pentru Afaceri Religioase, școlarii sunt instruiți de ani de zile să raporteze poliției membrii familiei care susțin punctele de vedere creștine. Scolile depun mari eforturi pentru a „îngriji” tinerii din China pentru a avea „ideile și gândurile corecte” ancorate în ateism.

Copiii sunt educați după un manual numit „Morală și societate”, care vorbește mai mult despre Xie jiao, tradus „cult malefic”. Creștinismul este descris ca fiind „cult malefic”, iar Biblia și alte materiale creștine sunt considerate „marfă de contrabandă”.

Partidul Comunist Chinez se străduiește să elimine comunitatea credincioasă, deoarece este percepută ca o amenințare la adresa regimului Xi. Există mai mulți creștini în China decât membri ai Partidului Comunist, iar această realitate nu convine partidului.

Au fost instalate chiar camere de supraveghere în interiorul bisericilor. Serviciile de închinare pot fi conduse doar de pastori aprobați de guvern, iar finanțele bisericii sunt strict controlate de guvern.

China este clasată pe locul 17 în lista Open Doors pentru anul 2021 a țărilor în care creștinii suferă cea mai mare persecuție.

Sursa: CBN

Știre difuzată în cadrul ediției AO NEWS din 12 februarie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Etichete: familie
431 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.