Conferinta UPRISING din Coreea de Sud - o generatie se dedica lui Dumnezeu in Coreea

  Mapamond Creștin

Caleb Sierra in varsta de 11 ani, le-a spus tinerilor prezenti la aceasta conferinta crestina ca vor fi o generatie care se va dedica intru totul lui Dumnezeu. Uprising este o actiune de rugaciune la nivel global, organizata cu scopul sa se roage pentru criza prin care trece Biserica. Pastorul Jerome Ocampo spune ca este ca este greu sa ajunga la generatia tanara sau sa o inspire.

Jerome Ocampo: Ei nu merg la biserica fiindca sunt inspirati de muzica, sport sau alte lucruri de genul acesta. Sunt distrasi de tehnologie, telefoane mobile – noi le numim armele de distragere in masa a acestei generatii.

Au ales sa tina evenimentul in Coreea de Sud fiindca este un prim exemplu a ceea ce se intampla in lume. Multi ani, bisericile vedeau aceasta tara ca pe un far. De fapt, Coreea de Sud este pe locul al doilea in lume in ce priveste trimiterea de misionari. In mod ironic, in ultimul deceniu populatia crestina de aici a scazut de la 25% la 15%. Din pacate, mai putin de 3% din tinerii sud-coreeni merg la biserica.

Dong Park: Materialismul si conceptiile lumesti s-au furisat in bisericile noastre. De asemenea, scandalurile in care au fost implicati si lideri crestini, au afectat integritatea bisericii. Biserica nu mai este sare si lumina, iar inimile oamenilor sunt departe de Dumnezeu. Cred ca rugaciunea este cheia care va rezolva aceasta problema. Prin evenimentul „Uprising”, Dumnezeu a trimis oameni straini incarcati spiritual care sa aduca trezire in Coreea.

Tineri din 37 de tari s-au adunat ca sa se roage si sa posteasca pentru ca generatia tanara din Coreea de Sud sa se intoarca la biserica. Tinerii au pasiune pentru Dumnezeu, si creste tot mai mult in inimile delegatilor de aici. Ei vor duce acest foc al trezirii si acasa, la scoala sau la munca si in tarile din care sunt, vor face o schimbare in sfera lor de influenta. In ultima zi, delegatii s-au dus aproape de granita cu Coreea de Nord ca sa se inchine si sa se roage pentru reunificarea Peninsulei Coreea. I-au cerut lui Dumnezeu sa-i imputerniceasca pe tineri, asa cum a facut cu David, sa poata sa-i invinga pe Goliatii din generatia lor.

Jerome Ocampo: Ne-am spus: De ce sa nu-i adunam pe tineri – adica David – ca sa lupte impotriva separatiei de la granita – adica Goliat. Prin Uprising trimitem inapoi acasa, in 37 de tari, tineri foarte puternici spiritual. Ei vor schimba lumea.

Caleb Sierra: Vrem sa fie un singur stat Coreea. Dumnezeu iubeste unitatea si vrea unitate. Eu cred ca va avea loc.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 636 - 25 septembrie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1355 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.