Construirea unui perete-monument al rugaciunii in Regatul Unit

  Mapamond Creștin

Anul trecut, Richard Gamble a lucrat cu un grup de experti pentru a indeplini viziunea de la Dumnezeu, cea de a construi pe autostrada un perete al rugaciunii ascultate. Un partener cheie este CBN Europe, care a realizat acest material video prin care spune povestea care l-a inspirat pe Gamble sa se apuce de aceasta aventura imensa a credintei.

Aceasta viziune a fost unica. Zidul va fi o bucata de arhitectura unica care va deveni o emblema nationala. Va demonstra lumii ca Isus raspunde rugaciunilor.

Richard Gamble: Dumnezeu mi-a dat o viziune acum vreo 13 ani, pentru un zid al rugaciunii ascultate. Am simtit ca mi-a spus sa duc o cruce in Leicestershire. Stiu ca suna putin diferit. Insa L-am ascultat pentru ca am vrut ca oamenii sa se gandeasca la Isus in timpul Pastelui. In jur de 250.000 de oameni au vazut asta. In timp ce am mers, am simtit ca Dumnezeu a lucrat. L-am intrebat ce vrea sa fac in continuare.

Mi-a dat aceasta idee de a construi un zid dintr-un milion de caramizi, fiecare caramida reprezentand o rugaciune ascultata.

In aceasta saptamana s-a apropiat de realizarea acestui vis, cand in cadrul unei receptii in parlament a fost dezvaluita lista cu cele cinci proiecte.

Au fost acceptate 134 inscrieri din 24 de tari. Numarul lor a fost redus la patru si a fost anuntat castigatorul publicului. Gazda receptiei a fost parlamentarul Stephen Timms, membru al juriului si presedintele grupului de parlamentari pentru credinta si societate.

Stephen Timms: Nadajduiesc ca va avea un loc sigur in constiinta nationala din Marea Britanie, ca in trecut, in cazul marilor biserici si catedrale.

Peste 100 de lideri si politicieni importanti care au participat la receptie, au fost entuziasmati cu privire la un astfel de monument crestin in Regatul Unit.

Daniel Adewale King: Sunt coplesit de faptul ca cineva a avut o astfel de viziune.

Baronesa Sal Brinton: Ca natiune, suntem prea timizi sa ne afisam credinta intr-un loc public. In calitate de politician, sunt de parere ca trebuie sa spunem ca rugaciunea este importanta pentru crestini.

Richard Anniss: Cand am auzit pentru prima data viziunea, m-a entuziasmat intrunirea crestinilor din intreaga lume care ridica un monument, o marturie pentru natiunea noastra.

Cum crede Gamble ca acest monument va influenta generatiile urmatoare in aceasta tara?

Richard Gamble: Este vorba de un monument care va rezista timp de 100, poate 200 de ani. Milioane de oameni vor fi influentati. Cred ca este o mare oportunitate pentru aceasta generatie sa impartaseasca cum a lucrat Isus in viata lor. Va ramane ca mostenire pentru generatiile urmatoare.

Se spera ca fiecare caramida a acestui zid sa actioneze ca un factor catalizator, care sa intoarca aceasta natiune la puterea rugaciunilor raspunse. Cu alte cuvinte, daca il va construi, oamenii vor veni la Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 658 - 26 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1323 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.