Detalii despre atacul terorist din Londra din martie 2017

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Dupa ce SIIL si-a asumat responsabilitatea atacului terorist de la Podul Westminster, prim-ministrul Teresa May a declarat ca tara ei este neinfricata. Theresa May: Nu ne temem. Nu vom ceda in fata terorismului.

SIIL a declarat despre suspectul care a fost identificat, un barbat in varsta de 52 de ani, Khalid Masood ca este soldat al statului islamic. O camera de supraveghere l-a filmat pe Masood in timp ce mergea cu masina pe podul aglomerat si a calcat pietonii pana cand s-a lovit de o balustrada langa Parlament. Apoi a iesit din masina si a luat-o la fuga pana cand a fost ucis de politie. Conform autoritatilor, Masood s-a nascut in Regatul Unit si era cunoscut ca un criminal. Conform politiei, crimele comise de el nu au avut legatura cu terorismul. Autoritatile britanice l-au investigat in trecut pentru activitati extremiste, insa numele lui nu s-a aflat pe lista cu teroristi. Politia a arestat cinci barbati si trei femei pentru ca se presupune ca au contribuit la pregatirea actului terorist. Intre timp, liderii politici crestini apeleaza la Biserica pentru a fi o voce pentru pace si vindecare.

John Glen: Ne rugam pentru intelepciune, pentru ca liderii sa gaseasca o solutie cu privire la planurile pe care trebuie sa le aplicam. Trebuie sa ne rugam ca sa avem compasiune, sa folosim limbajul potrivit cu privire la modul in care abordam unele probleme care ii preocupa pe oameni si preocuparile abordate de media.

Oamenii din Londra au adus cinste celor care si-au pierdut viata, printre care a fost si Keith Palmer, un politist de 48 de ani care a fost injunghiat de catre atacator.

Sadiq Khan: El si-a iubit munca care a constat in protejarea orasului nostru, protejarea Parlamentului.

Ei au adus omagii si lui Kurt Cochran din Utah care si-a celebrat aniversarea de argint cu sotia sa, Melissa in Europa.

Nate Kizerian: A fost suprarealist. Pot sa spun despre Kurt ca si-a trait visul.

In Marea Britanie se mentine nivelul de alerta critic, ce inseamna ca oricand poate avea loc un atac terorist.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 664 - 9 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1454 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.