SIIL loveste din nou - atentat terorist in centrul Parisului inainte de alegerile prezidentiale

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

SIIL a revendicat un atac terorist din centrul Parisului. Atacul a survenit dupa ora 21, in inima Parisului. Un om inarmat cu o arma automata s-a indreptat spre o masina de politie si a deschis focul.

Am vazut trei barbati care au venit cu un Audi si au inceput sa traga in politisti. Au ucis un politist si au ranit un altul, dupa care au fugit. Eram aici, ma plimbam pe Champs-Élysées.

Atacatorul a ucis un politist si a ranit grav alti doi, inainte ca politia sa-l rapuna. A mai fost ranita si o turista. SIIL a revendicat atacul si se pare ca a fost direct implicat, nu doar l-a inspirat.

Autoritatile franceze spun ca suspectul a fost retinut in februarie pentru amenintari la adresa politiei, dar apoi a fost eliberat. Politia i-a perchezitionat casa aflata in estul Parisului. Presedintele Trump a condamnat atacul.

Transmitem condoleante catre poporul francez. Se pare ca a avut loc un nou atac terorist. Ce putem spune ?

Atacul a survenit la doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale. Unii cred ca situatia da un avantaj candidatei Marine Le Pen, care a criticat dur problemele imigratiei si terorismul.

Acest atac reaminteste de amenintarea existenta inca in Franta si Europa si ar putea duce la o crestere a presiunii publicului asupra guvernelor, ca sa stopeze terorismul islamic.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 176 - 29 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1038 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.