Taylor Force Act - USA sustine indirect terorismul

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Comisia pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentantilor a adoptat in unanimitate legea regionala „Taylor Force Act”. Aceasta ar opri finantarea SUA catre Autoritatea Palestiniana daca nu inceteaza sa plateasca retributii lunare familiilor teroristilor care au omorat israelieni. Opinia multora e ca legislatia va ajuta la oprirea a ceea ce unii numesc „platit sa ucida”.

Ce-ati spune daca ati afla ca banii din impozitele platite de dvs. ar fi folositi in mod indirect pentru a finanta teroristii palestinieni, care omoara evrei israelieni si pe altii?

Exact asta se intampla.

„In 2003, s-a dat o lege palestiniana prin care detinutii palestinieni din inchisorile israeliene aveau sa primeasca un cec lunar. Conducerea palestiniana remunereaza, de asemenea, familiile detinutilor palestinieni si a sinucigasilor cu bomba. Aceste politici incurajeaza terorismul.”

Practicile sunt cunoscute sub denumirea „platit sa ucida”. Legea „Taylor Force” se numeste astfel dupa veteranul american ucis in timpul unei excursii scolare in Israel.

Teroristul de 21 de ani care l-a injunghiat cu brutalitate pe Force a fost neutralizat de politie, dar a fost ovationat de guvernul Autoritatii Palestiniene, iar familia sa primeste compensatii banesti pe viata.

Metodele de compensare cuprind pensii pe viata cat trei salarii ale unui palestinian obisnuit, educatie gratuita, asigurari de sanatate indemnizatii pentru imbracaminte, pe viata, dar si o bursa lunara.

In acest caz, legislatia americana impune o delimitare. Membrul Congresului Ed Royce, presedintele Comitetului de Afaceri Externe, spune ca legislatia urmareste stoparea acestor practici care costa anual 300 de milioane de dolari proveniti din impozite.

„Prin aceasta legislatie, fortam AP sa aleaga intre asistenta SUA si aceste politici reprobabile din punct de vedere moral.”

Desi, mai devreme, Congresul a facut presiuni pentru stoparea acestor plati, Autoritatea Palestiniana a marit chiar remuneratiile pentru teroristii considerati de ei ca fiind martiri. Platile sunt cu atat mai mari, cu cat gravitatea actelor teroriste comise e mai mare.

In 2017, AP a marit cu 13% finantarea detinutilor teroristi si cu 4% bugetul pentru familiile acestora, in total fiind peste 30 000 de beneficiari. In acest an, finantarea directa a terorismului s-a ridicat la 355 de milioane de dolari, iar AP e finantata, in mare parte, din bani americani din impozite.

„Autoritatea Palestiniana le spune oamenilor ca au dreptul legal de a ucide israelieni, fie ei civili, femei, copii sau bebelusi, si mai spun ca, in cadrul deciziei ONU din anii 70 care spunea ca palestinienii au dreptul sa foloseasca orice metoda de a-si castiga drepturile e inclus si dreptul de a ucide civili.”

Directorul organizatiei Palestinian Media Watch, Itamar Marcus, spunea ca, desi Israelul are metode de a-i reprima pe teroristi, Occidentul poate juca un rol decisiv: „AP e dependenta de ajutorul strain primit de la SUA, Uniunea Europeana si majoritatea tarilor occidentale. Acestea sunt in masura sa opreasca astfel de finantari.” In acest scop s-a adoptat legislatia „Taylor Force” de catre Comisia pentru Afaceri Externe si se asteapta ca masurile sa treaca de Camera Reprezentantilor si sa ajunga in Senat.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 206 - 25 noiembrie 2017, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: Israel, terorism, SUA
720 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.