Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Stația locală din Cluj-Napoca a Radioului Vocea Evangheliei emite de 26 de ani, fiind cel mai longeviv post de radio din spațiul media clujean, în afară de radioul național. Motivația înființării acestui radio a fost dragostea de Dumnezeu și de oameni. Este o lucrare care contribuie la transformarea spirituală, morală și culturală a societății prin promovarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Radio Vocea Evangheliei Cluj a fost lansat în martie 1995. Încă de la început dorința celor implicați a fost să răspândească Evanghelia, astfel încât oamenii să audă vestea bună a împăcării cu Dumnezeu prin jertfa salvatoare a Fiului Său, Isus Hristos.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Am participat încă de la înființare aici, în Cluj, din 1995, și sigur ca lucrare de media creștină, de altfel ca în toată mass media creștină, cred că motivația pentru care s-a făcut un astfel de post de radio a fost dragostea de Dumnezeu și de oameni.

Directorul Mircea Graur, spune că deși tehnologia s-a schimbat, Cuvântul lui Dumnezeu a rămas același.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Vorbim despre același Dumnezeu, un Dumnezeu neschimbător, despre oameni care indiferent de vremuri trebuie să țină stindardul Împărăției lui Dumnezeu și a legilor lui Dumnezeu. Am început cu magnetofoane, cu casetofoane și acum, sigur, suntem în era digitală și Dumnezeu a pregătit chiar și pentru vremurile acestea mai grele, cu pandemie, soluții tehnice încât am putut să emitem chiar și din stare de carantină prin programe de control de la distanță.

Radio Vocea Evangheliei Cluj este un ajutor pentru biserică și pentru cei care doresc să aibă o relație cu Dumnezeu.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Radio Vocea Evangheliei emite aici, în Cluj, 8 ore pe zi, 8 ore în care Cuvântul lui Dumnezeu e nelipsit, se aduce slavă lui Dumnezeu.

Ovidiu Tebu, secretar de redacție, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Ne bucură foarte mult atunci când ne sună ascultătorii. S-a întâmplat, de exemplu, după un cântec să sune plângând și să ne mulțumească pentru acea melodie pe care a auzit-o prin intermediul Radio Vocea Evangheliei și foarte mulți oameni au spus că Radio Vocea Evangheliei pentru ei înseamnă efectiv biserică.

Structura de programe este diversificată, începând cu muzica și până la studii biblice.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Avem de la cântece de închinare la adresa lui Dumnezeu, programe pentru copii, programe pentru femei, studii biblice, interviuri, reportaje, piese de teatru. Cam toată gama lucrurilor care țin de cultura Împărăției lui Dumnezeu.

La început în echipă erau doar 3 persoane, dar în timp s-au alăturat oameni care au dorit să fie parte din această lucrare.

Ovidiu Tebu, secretar de redacție, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Cum spunea cineva ”urmează-ți pasiunea și o să ajungi să nu lucrezi nici măcar o zi în viața ta” pentru că ce facem noi, dacă facem cu drag, dacă facem din pasiune, nu o putem numi neapărat o muncă istovitoare.

O caracteristică importantă a lucrării este deschiderea interconfesională.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Radio Vocea Evangheliei este proprietatea celor trei culte evanghelice: baptiști, penticostali și creștini după Evanghelie. Aici, în Cluj, participă și Oastea Domnului. Am văzut că, chiar și existența acestui post ca o lucrare comună a acestor culte, a făcut ca unitatea în mediul clujean să fie ridicată la la o altă ștachetă. Și nu numai, chiar și ortodocși, greco catolici și din aceștia am avut colaboratori.

Una dintre sintagmele radioului clujean este: un radio al Cuvântului. Mircea Graur explică.

Mircea Graur, director, Radio Vocea Evangheliei Cluj: Isus Hristos este Cuvântul întrupat. El a venit printre noi plin de har și de adevăr ca să ne arate cum să trăim. Așa că și Radio Vocea Evangheliei caută să difuzeze Cuvântul lui Dumnezeu, preceptele lui Dumnezeu poruncile lui Dumnezeu.

Radio Vocea Evangheliei Cluj este un post cu, pentru și despre Dumnezeu și oameni. Scopul este de a contribui la transformarea spirituală, morală și culturală a societății prin promovarea Scripturii.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 866, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

273 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.