Primul centru de consiliere al femeilor aflate in criza de sarcina din Baia Mare

  Știri din România

Femeile indecise daca sa pastreze copilul din pantece sau sa-l avorteze au ocazia de a fi sprijinite pentru a alege viaţa. Anul trecut, in luna noiembrie s-a deschis la Baia Mare primul centru de consiliere creştina pentru femeile aflate in criza de sarcina, numit Picioruse - Little Feet.

„Picioruşe – Little Feet” este centrul unde femeile vor primi consiliere cu scopul de a lupta pentru viaţa copiilor nenascuţi. Aici vor putea apela insa şi cele care au trecut prin trauma unui avort.

In vara anului trecut am fost incurajata de Monica Hadareanu din Dublin sa pornesc un blog pe tema avortului. Nu am facut acest lucru singura, ci impreuna cu sotul meu, Emanuel. El si-a facut propriul vlog. Eu am lucrat pe partea de avort si Emanuel pe partea de vindecare din perspectiva Scripturii. In acea perioada, foarte multa lume a fost impactata de aceste doua subiecte. Am fost abordati de o serie de oameni, in mod special de femei care au trecut prin experienta uni avort sau de diferite persoane care au trecut prin probleme diferite. Le-am stat acestor oameni la dispozitie. Spre sfarsitul verii am inceput sa lucram la un videoclip anti-avort, care practic ne-a lansat in viziunea noastra, concret spus. Toata lumea ne incuraja si ne spunea :„Vedeti, acesta este drumul pe care voi trebuie sa mergeti!” In toamna anului trecut am deschis aceasta asociatie, „Picioruse Little - Feet”. A declarat Dana Ardelean, presedinte al Asociatiei Picioruse Little-Feet, Baia Mare.

Centrul este in parteneriat cu organizaţia „Precious Little Feet” din America, a carei preşedinta este Miorika Cristea.

Este un privilegiu si o onare sa lupti pentru viata si in acelasi timp sa vezi si rezultatele care se intampla. Fiecare dintre noi suntem creati sa fim ceva si noi nu putem sa devenim ceva, decat daca ne nastem. Fiecare copil este pretios in ochii lui Dumnezeu. In dreptul fiecarui copil Dumnezeu descrie un destin si o chemare. Cand viata copilului este curmata, destinul si chemarea ii sunt aruncate la cosul de gunoi, impreuna cu binecuvantarea pe care Dumnezeu o promite, atunci cand se naste un copil. A marturisit Miorika Cristea, presedinte a ONG-ului Precious Little Feet, S.U.A .

„Picioruse – Little Feet” isi are sediul in cladirea bisericii Filadelfia din Baia Mare. Biserica dispune de o echipa de slujire, numita Healing Room, care sustine in rugaciune aceasta asociatie.

Dumnezeu s-a ingrijit de centrul nostru de consiliere, astfel incat avem o colaborare deosebita cu biserica Filadelfia, biserica ce ne-a spus la dispozitie si locatia unde noi functionam. Avem si suport financiar pentru a ne putea defasura activitatile. Beneficiem de asemenea de suport spiritual. A marturisit Emanuel Ardelean, vicepresedinte al asociatiei Picioruse Little – Feet, Baia Mare.

Vali Paul, pastor biserica Filadelfia, Baia Mare - Tatal nostru care esti in ceruri, pentru ca din mana Ta vin toate lucrurile, pentru ca de la tine vine ajutorul, pentru ca Tu esti Sprijinitorul si Ocrotitorul nostru, venim inaintea Ta si Te rugam ca astazi sa lasi o binecuvantare speciala pentru cei care pleaca in aceasta slujire cu scopul de a salva vieti.

Din pachetul de servicii oferite, Picioruse - Little Feet asigura gratuit şi confidenţial consiliere in criza de sarcina, consiliere post avort, consiliere prenatala, test de sarcina şi ecograf, in colaborare cu medici ginecologi, activitaţi educative in şcoli şi licee, seminarii şi conferinţe educative.

Puteti apela la serviciile centrului prin intermediul paginii de facebook, picioruşe.little feet sau pe adresa de email: picioruşAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 664 - 9 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

1277 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.