Revista Alfa Omega TV Magazin aniverseaza 7 ani de aparitie

Scris în . Publicat în Știri din România.

Revista Alfa Omega TV Magazin se afla in al 7-lea an de aparitie. Daca la inceput a fost un proiect axat pe tiparirea grilei de programe a canalului de televiziune, in prezent predomina articolele pe diverse subiecte.

Primul numar al revistei a iesit in decembrie 2011 si a avut fix 16 pagini. El continea programul TV pentru canalul Alfa Omega, de atunci, si doar vreo doua, trei articole. In timp, din decembrie 2011 pana in prezent, am tot crescut, atat numarul paginilor cat si tirajul. Revista, noi o impartim cam in doua mari etape. Pana in 2014, prin aprilie, am avut numere in care aveam rubrici, de exemplu de crestere spirituala, rubrica despre muzica, dar din 2014 pana acum am inceput sa avem reviste tematice. A declarat Sorin Petan, redactor revista Alfa Omega TV Magazin.

Tirajul revistei Alfa Omega TV Magazin este acum de 17.000 de exemplare, fata de 3.000 in primul an de aparitie. Numarul paginilor s-a dublat: de la 16 la 32. De asemenea, sunt numere care abordeaza teme specifice, unele fiind in concordanta cu campaniile derulate pe canalul de televiziune.

De exemplu, am avut mai multe teme pe care le-am abordat, relativ consecvent, mai multi ani. Una din aceste teme a fost dimensiunea de pro viata si de pro familie, in care incercam sa prezentam motivele pentru care e important, ca si crestini, sa sustinem viata si sa nu lasam ca avortul sa ne afecteze atat de mult tara, pentru ca in comunism si, mai ales, dupa Revolutie, stim ce a insemnat avortul pentru tara noastra, statistic vorbind. O alta directie pe care am avut-o mai multi ani a fost aspectul de intelegerea vremurilor. Prin asta ce incercam sa facem este sa incurajam oamenii sa se uite la evenimentele contemporane, fie ca este razboiul din Orientul Mijlociu, fie ca este tara Israel, fie ca este ce se intampla cu Europa, si sa incerce sa analizeze lucrurile din perspectiva spirituala. Sa se uite la ceea ce vad la stiri, in general, si sa incerce sa aplice un filtru crestin, dincolo, poate, de partizanate politice sau de pareri personale sau de anumite inclinatii nationale pe care le avem. Sub aceasta directie am avut si campanii si reviste pro Israel. Un alt numar care am vazut ca a suscitat mare interes la cei care ne citesc revista a fost numarul despre medicina alternativa, care a abordat aspecte despre yoga, despre acupunctura, despre reflexoterapie sau despre alte aspecte si practici care sunt foarte des intalnite, inclusiv in randul crestinilor din Biserica. Am incercat sa le prezentam ce inseamna si ce este in spatele acestor practici, si daca ar trebui sau nu, ca si crestini, sa le facem. A declarat Sorin Petan, redactor revista Alfa Omega TV Magazin.

Revista Alfa Omega TV Magazin se distribuie gratuit. Beneficiarii sunt, in mare parte, telespectatorii nostri, biserici, diferite organizatii, atat din tara cat si din strainatate.

Noi, ca si crestini, avem nevoie sa cunoastem mult mai mult. Si aceste reviste, pe care Alfa Omega le aduce in casele noastre si ne informeaza despre problemele actuale cu care noi ne confruntam la momentul actual, sunt foarte importante si sunt foarte binevenite pentru crestinii care se roaga, pentru crestinii care inteleg importanta rugaciunii si importanta vremurilor in care noi traim. A marturisit Natalia Mocan, Republica Moldova.

E foarte interesanta lucrarea care se face cu Alfa Omega pentru Romania, pentru natiune. E foarte relevanta revista, in principal subiectele abordate, legate de cultura, de societate si de tot ceea ce inseamna avansarea Imparatiei lui Dumnezeu in Romania si pe pamant. A marturisit Cornel Niste, Cluj-Napoca.

Colega mea de la intrare mi-a spus ca a sunat un domn din Dambovita, domnul Constantin, care a spus ca a primit revista pentru prima oara (noi trimitem revista gratuit) si a spus ca a fost foarte impresionat, ca a citit mai multe reviste crestine si ca asta i se pare, daca nu cea mai buna, printre cele mai bune reviste pe care el le-a citit si ii place foarte mult ceea ce a citit acolo si spera sa mai primeasca. Este foarte incurajator sa vezi asemenea oameni care gasesc de folos ceea ce noi facem, prin revista Alfa Omega TV Magazin. A marturisit Sorin Petan, redactor revista Alfa Omega TV Magazin.

Aboneaza-te la revista gratuita Alfa Omega TV Magazin aici!

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 707 - 4 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: revista
866 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.