Conferința Flacăra Închinării Origini - 1-2 decembrie 2018 - transmisie live

Conferința Flacăra Închinării Origini - 1-2 decembrie 2018 - transmisie live

Conferința Flacăra Închinării "Origini" va avea loc la Alba Iulia pe 1-2 decembrie și va fi transmisă live pe site (pe această pagină) și pe Facebook, conform cu programul.


Sesiunea 4 - duminica, 2 decembrie, pranz


Sesiunea 3 - duminica, 2 decembrie, dimineata


Sesiunea 2 - sambata, 1 decembrie, seara - partea 2


Sesiunea 2 - sambata, 1 decembrie, seara - partea 1


Sesiunea 1 - sambata, 1 decembrie, dimineata - partea 2


Sesiunea 1 - sambata, 1 decembrie, dimineata - partea 1

PROGRAM

Sâmbătă - 1 decembrie
Receptie 8:00-10:00
Sesiune I: 10:00-12:00(12:30)
Pauza 12:30-17:30
Concert 17:30-18:00
Sesiunea II: 18:00-20:00

Duminica - 2 decembrie
Sesiunea III: 10:00-13:00

Conferința Flacăra Închinării din acest an se va desfășura în primele două zile ale lunii decembrie în Alba Iulia. Tema evenimentului va fi „Origini”, având în vedere faptul că au trecut 20 de ani de la prima ediție. La început, organizatorii au dorit să ofere și o perspectivă spirituală celor care sărbătoreau Marea Unire în municipiul Alba Iulia.

Motivatia noastra de atunci a fost legata de sarbatoarea de la Alba Iulia. Si pentru ca veneau foarte multi tineri din tara, credinciosi, ne-am gandit sa le oferim mai mult pe langa sarbatoarea nationala si una spirituala, si i-am invitat pe toti la inchinare cu noi. De acolo a plecat si apoi am fost surprinsi sa vedem cum Dumnezeu atinge tinerii. A doua editie a fost mult mai provocatoare. Am fost incurajati in sensul acesta si a mers din ce in ce mai bine. A marturisit Ghita Dicoi, pastor, Biserica „Flacara Inchinarii” Alba Iulia.

Echipa Bisericii Flacara Inchinarii vrea sa aduca in atentia participantilor originea noastra ca si credinciosi. Intr-o lume in care principiile lui Dumnezeu sunt tot mai putin evidentiate, intalnite sau traite, pentru a primi mai mult din plinatatea lui Dumnezeu este necesar sa ne oprim din alergare si sa ne intoarcem la Cuvantul lui Dumnezeu, spun organizatorii.

Schimbarile vremii reclama schimbare si in biserica. Atunci am zis ca trebuie sa avem fundamentul sanatos. Dupa principiul Scripturii toate trec, dar Cuvantul lui Dumnezeu ramane „Da si amin!”, el nu se schimba. In el nu este schimbare si nici umbra de mutare. Atunci am zis sa mergem pe ideea originii noastre, originii cristice chiar, motivatia cu care Hristos a venit in lume ca sa aduca mantuire, sa aduca salvare, sa aduca viata pentru oameni. A subliniat Ghita Dicoi, pastor, Biserica „Flacara Inchinarii” Alba Iulia.

Un alt motiv in alegerea temei „Origini” pentru a 20-a editie a conferintei Flacara Inchinarii este legat de aniversarea a 100 de ani de la realizarea Marii Uniri, ceea ce indeamna la unitate intre crestini indiferent de confesiune. Asa cum spune Scriptura, urmasii lui Hristos vor fi cunoscuti prin dragostea pe care o au unii fata de altii.

De la organizatori

Trăim într-o lume în care principiile lui Dumnezeu sunt tot mai puțin evidențiate, întâlnite sau trăite. Suntem grăbiți și prea obișnuiți să fim la un click distanță de ceea ce ne dorim. Nu mai avem răbdarea să așteptăm și luăm totul de-a gata. Gândurile noastre, vorbele și acțiunile noastre nu le mai trecem prin filtrul principiilor pe care Dumnezeu ni le-a lăsat. Și astfel ne îndepărtăm tot mai mult de esență.

Viața noastră este o călătorie. Din ziua în care ne-am născut, fiecare dintre noi călătorim spre o destinație finală. De la copilărie spre adolescență – maturitate – bătrânețe și apoi eternitate.

Pentru a reuși să ajungem la destinație, să călătorim fără probleme, ba chiar să ne și bucurăm de aceste câteva clipe efemere ale vieții, Dumnezeu ne-a lăsat norme și principii, reglementări extrem de importante în călătoria vieții

Pentru a primi mai mult din plinătatea lui Dumnezeu este necesar să ne oprim din alergare și să ne întoarcem la origini, la Cuvântul lui Dumnezeu. Chiar dacă oamenii se schimbă, situațiile se schimbă, Dumnezeu și principiile Lui nu se vor schimba niciodată.

Locatie:

Vorbitori:

Tony Berbece (lider Profides), Florin Lupean (Biserica Flacăra Închinării, Alba Iulia), Adi Fișcă (coordonator al cursului Alpha România), Cristocentric (laudă și închinare), Echipa Flacăra Închinării (laudă și închinare)

Detalii și informații:

https://conferinta.flacarainchinarii.ro/

2018 12 conferinta flacara inchinarii reclama

4214 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.