Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Mike Pompeo si-a incheiat turul international in Orientul Mijlociu

Intre timp, secretarul de stat american, Mike Pompeo, si-a incheiat turul international in Orientul Mijlociu. Calatoria sa a avut ca scop infiintarea unei aliante contra Iranului si sa asigure aliatii ca SUA nu se retrage din Orientul Mijlociu, desi presedintele Trump a anuntat retragerea trupelor americane din Siria.

Pompeo a spus in emisiunea Face the Nation a CBS ca retragerea nu va afecta misiunea principala americana...

„... misiunea contraterorista, efortul de a ne asigura ca distrugerea SI e nu doar una completa, dar si ca reinvierea acesteia va fi imposibila, eforturile noastre de a contracara amenintarea terorismului ce provine din Republica Islamica Iran. Toate acestea sunt misiuni reale. Schimbarea de tactica pe care am adoptat-o prin retragerea celor 2 000 de militari e doar atat, o schimbare de tactica.”

Misiunea ramane aceeasi. Unii din nord-estul Siriei vad retragerea americana ca pe o tradare fata de kurzi. Acest oficial spune insa ca promisiunea Statelor Unite garanteaza siguranta oamenilor din regiune.

„Liderii americani au fost foarte onesti si clari in deciziile lor si au spus ca retragerea nu se va face fara indeplinirea tuturor acestor obiective, in special in ce priveste protectia zonei din nord-estul Siriei si negocierile si discutiile dintre Bolton si administratia turca, anume ca pana nu se garanteaza siguranta acestei zone, retragerea nu va avea loc. Retragerea face loc multor natiuni sa se lupte pentru suprematie in nord-estul Siriei.

Miza e mare. Turul lui Pompeo in Orientul Mijlociu si ceea ce se petrece pe teren in Siria va fauri viitorul a milioane de oameni din regiune.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 262 - ianuarie 2019, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.