Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Tensiunile dintre Israel si Iran sunt in crestere in Siria

Tensiunile dintre Israel si Iran sunt in crestere in Siria. Ultima data, Siria acuza Israelul de un rar atac in miezul zilei, langa Damasc. Apoi, fortele iraniene din Siria au lansat o racheta spre statiunea israeliana de schi de la muntele Hermon, Inaltimile Golan. Sistemul israelian Iron Dome a interceptat racheta si evenimentul a fost inregistrat de un schior de aici. Israelul a lansat ca riposta mai multe atacuri asupra obiectivelor iraniene din Siria, lovind depozite de munitie si un sediu de informatii iranian si o tabara de antrenamente militare.

Armata israeliana a revendicat public si imediat atacul aerian, semnaland o schimbare de politica fata de ambiguitatea obisnuita.

Iranul spunea ca e pregatit de un razboi care sa duca la distrugerea Israelului.

„Israelul va continua sa blocheze eforturile Iranului de a folosi Siria, Libanul si Gaza ca baze de unde sa ne atace, in scopul lor public declarat de a distruge Israelul.” a spus premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

Intr-o discutie telefonica, fostul consilier israelian pe teme de securitate, Yaakov Amidror, spunea ca Israelul e gata de actiun: „E important sa putem impiedica iranienii sa-si construiasca o masina de razboi independenta in Siria, insa suntem gata sa crestem amploarea actiunilor daca e necesar.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 263 - ianuarie 2019, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: iran, israel, siria, razboi

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.