Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Unul dintre locurile din Orientul Mijlociu care e sub amenintarea Iranului e nord-estul Siriei

Cei care au participat la conferinta din Polonia vor sa opreasca expansiunea Iranului in Orientul Mijlociu si sa franeze principalul sponsor al terorismului din lume.

Unul dintre locurile din Orientul Mijlociu care e sub amenintarea Iranului e nord-estul Siriei. Oamenii din aceasta zona au reusit aproape in totalitate sa infranga Statul Islamic, dupa o lunga batalie. Acum, iata ca se confrunta cu amenintarea militantilor siiti sprijiniti de Iran, aflati la granita lor.

Am discutat cu purtatorul de cuvant al fortelor democrate siriene despre acest pericol, atunci cand am vizitat nord-estul Siriei.

„Iranienii sustin regimul sirian si au adus in acest loc mii de militanti care sunt in asteptare pe malurile sudice ale raului si care sunt gata sa invadeze aceste locuri indata ce americanii vor pleca. Desigur ca ei sunt o amenintare pentru intreaga lume si chiar pentru crestini.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 266 - februarie 2019, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.