Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Un indemn puternic la rugaciune pentru crestinii din nord-estul Siriei

Anuntul presedintelui Trump de retragere a trupelor americane din nord-estul Siriei a inspaimantat multi oameni din acea zona. Ei se roaga ca Dumnezeu sa intervina in situatia in care sunt. Iata de ce!

In urma cu 104 ani, turcii otomani au masacrat peste 1,5 milioane de crestini. „Acum un an, Turcia, impreuna cu gruparile jihadiste, au invadat orasul Afrin din Siria si au fortat mii de oameni sa fuga. Verisorul meu era in casa, cand un grup de barbati inarmati au patruns in vecinatate si au inceput sa jefuiasca. Verisorul meu a iesit la ei si i-a intrebat ce fac acolo. Oamenii aceea au navalit in casa varului meu si i-au ucis fiul.”

Presedintele Erdogan al Turciei a amenintat cu o campanie similara in nord-estul Siriei. Sirienii sunt inspaimantati. „Am vazut si avem rapoarte despre cazuri de rapire, ucidere, jaf de proprietati ale crestinilor sau rapiri cu cerere de rascumparare, sau ucidere a lor. Haideti sa ne rugam pentru acesti oameni, pentru regiune si pentru viitorul uneia din cele mai strategice zone de pe pamant, zona dintre Tigru si Eufrat, in aceasta vreme din istorie. Rugati-va pentru protectia oamenilor din nord-estul Siriei.

Rugati-va pentru protectia oamenilor din nord-estul Siriei. I-am intalnit pe multi dintre ei si ei sunt oameni calzi, primitori si sunt semeni ca si noi. Totusi, ei se confrunta cu un pericol de moarte.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 266 - februarie 2019, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.