Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Prima echipa de crestini care alearga in Maratonul Ierusalimului

Maratonul de Iarna din Ierusalim e la a IX-a editie. Mii de oameni vin din toata lumea pentru a alerga pe strazile Ierusalimului istoric si modern. In acest an, un grup de crestini au venit sa alerge pentru Sion.

Alergatorii din echipa Run for Zion s-au adunat sa se roage inainte de cursa.

„E o dimineata nemaipomenita, conditiile sunt perfecte pentru alergat. Ca alergator, indiferent unde sunt pe planeta, sunt plin de bucurie, pentru credinta si pentru aceasta zi perfecta de alergat. Dar, Doamne, suntem in Tara Promisa!”

Aducem prima echipa Run for Zion si e prima data cand cineva in istoria Maratonului din Ierusalim promoveaza aceasta ca fiind o experienta crestina. Jonathan Feldstein e fondatorul si presedintele asociatiei Run for Zion. „Ca evreu ortodox, ma simt onorat si smerit in acelasi timp sa le pot oferi oamenilor aceasta experienta.”

El mai spune ca organizatia sa le ofera crestinilor oportunitatea sa experimenteze Israelul dincolo de ceea ce ofera tururile turistice: „Aceasta ofera o alta perspectiva oamenilor care pot sa vina aici pentru o experienta unica, alergand si vizitand in acelasi timp, dar am oferit si o oportunitate de a binecuvanta Israelul, nu doar fiind aici, ci si prin strangerea de fonduri pentru diferite organizatii nonprofit pe care le sustinem. E un privilegiu sa putem sa alergam pentru a ajuta poporul evreu.”

Pastorul Ray Hardee din Belmont, Carolina de Nord, si Elizabeth Wong din Phoenix, Arizona, au venit sa alerge maratonul intreg pentru Run for Zion: „Run for Zion e o organizatie menita sa ajute evreii care sunt supravietuitori ai Holocaustului, cei fara adapost, cei care fac aliyah din Etiopia, evreii din Etiopia care se reintorc aici si vrem sa facem parte dintre cei care ajuta la infaptuirea acestor lucruri.”

„Am venit aici pentru ca Israelul a implinit 70 de ani de istorie moderna, e prima aniversare a mutarii ambasadei americane la Ierusalim. Jonathan imi e amic si cred in viziunea celor de la Run for Zion, in integritatea si excelenta pe care le dovedeste.”

Dr. Pat Castle e fondatorul si presedintele celei mai mari organizatii pro-viata de alergatori din lume. El a venit impreuna cu sotia sa Angie pentru a alerga un semi-maraton: „Am dorit sa fiu aici, unde a umblat Domnul Isus, am vrut sa alerg pe urma pasilor Sai. Acesta e al al saizecilea semi-maraton la care am participat. Iata-ne aici, in Tara Sfanta! Ca fondator si presedinte al celei mai mari echipe de alergatori pro-viata din lume, e o binecuvantare sa-i putem reprezenta aici pe cei 10 617 coechipieri ai nostri.”

Feldstein spune ca anul viitor spera ca 500 de crestini vor veni sa alerge impreuna cu Run for Zion.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 270 - martie 2019. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.