Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Interviu cu David Brody despre directia in care se indreapta Orientul Mijlociu

Pentru a discuta pe larg despre interviul cu Mike Pompeo, il avem pe corespondentul politic senior al CBN, David Brody, care a facut parte din delegatia secretarului de stat.

Chris Mitchell: David, spune-ne, din culise, cum a fost sa faci parte din delegatia lui Mike Pompeo? Ati fost in Kuweit si apoi ati venit aici, la Ierusalim.

David Brody: A fost de-a dreptul fascinant. Aveam cam 10 jurnalisti care au venit cu noi, de fapt, cu el ar trebui sa spun. El a venit in avion si a inceput sa discute cu noi inca de la inceputul zborului, care a durat 13 ore. Dupa aceea, e interesant sa-l vezi cum ii trateaza pe reporteri, era si Andrea Mitchell de la NBC acolo. El e un stoic, are multa rabdare. Cu alte cuvinte, nu doreste prea mult sa comunice cu presa, dar stie ca trebuie s-o faca si, in ultimul moment, am reusit sa obtinem o informare oficiala. De multe ori, in cadrul delegatiei, fie ca e vorba de secretarul Pompeo, de Mike Pence, sau de oricine ar fi, de multe ori putem obtine un interviu doar in ultima clipa si presa trebuie sa mearga dupa ei.

Chris Mitchell: Lucrurile se petrec rapid, mergem dintr-un loc in altul. De fapt, cel putin in cazul vicepresedintelui Pence, e aproape ca o cursa cu obstacole, trebuie sa alergi dintr-un loc in altul. O parte din motivatia pentru care ai fost cu secretarul de stat e fiindca ai dorit un portret despre credinta si trecutul sau. Spune-ne putin despre aceasta!

David Brody: El nu-si ascunde credinta si ne gandeam ca am putea explora acest subiect si am reusit. Am discutat despre aceasta si ai auzit cate ceva, doar ai fost prezent acolo. Am vazut videoclipul. Dorim sa va aratam o perspectiva mai indeaproape a felului cum credinta lui are influenta in politia sa. El a studiat Biblia la Capitoliu. Apoi, a fost cercetas, iar credinta a avut un rol important. Ne-a vorbit despre momentul intoarcerii la Domnul pe cand era la West Point. Avem multe de povestit si o vom face pe larg in emisiunea Club 700.

Chris Mitchell: Cand se va intampla, intr-o saptamana, doua?

David Brody: Cam asa, sa imi revin dupa aceasta calatorie.

Chris Mitchell: A fost o calatorie epuizanta, desi nu se vede la suprafata. Stateam pana noaptea tarziu, dimineata ma trezeam devreme, intre timp trebuia sa mai fac alte emisiuni pentru Club 700. Spune-ne totusi cate ceva din culise si cum ai formulat intrebarile pentru interviul nostru cu domnul secretar.

David Brody: Trebuie sa fii rational, sa gandesti bine ce vrei sa spui si sa ai o strategie, fiindca, asa cum stim, am avut la dispozitie exact 10 minute. Trebuie sa te asiguri asadar ca intrebarile merg la tinta si ca reusesti sa obtii ceva nou, poate intr-un mod diferit, ceva ce altii nu reusesc sa intrebe. Desigur, noi asta facem la CBN si e un lucru bun. Cam asa am gandit strategia intrebarilor.

Chris Mitchell: Una dintre intrebarile pe care am reusit sa le pun chiar la sfarsit a fost de mare interes pentru mass-media si multe trusturi de presa au analizat dialogul.

David Brody: Cu siguranta, de cate ori il pui pe Donald Trump langa un personaj biblic, aceasta va aparea la stiri si asa a fost si cand l-am pus alaturi de regina Estera. E interesant sa vezi cum mass-media interpreteaza aceasta. Mike Pompeo spunea, cum ai vazut, ca e posibil ca presedintele sa joace rolul Esterei si iata ca mass-media spune acum ca Donald Trump e regina Estera si ca a venit pe pamant sa salveze Israelul. E interesant sa vezi cum pun ei problema si cum exagereaza.

Chris Mitchell: David, a fost minunat sa colaboram la interviu si sa fim aici, in Ierusalim. Trebuie sa mai vii.

David Brody: Voi reveni candva, nu am spus asa si data trecuta?

Chris Mitchell: Asa este.

David Brody: Iata ca am revenit!

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 271 - martie 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.