Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Dupa 37 de ani, ramasitele unui soldat israelian au fost repatriate

Dupa 37 de ani, ramasitele unui soldat israelian au fost repatriate. Zachary Baumel, avand dubla cetatenie, americana si israeliana, a disparut in timpul razboiului din 1982 cu Libanul. Baumel a fost unul din trei israelieni care n-au putut fi gasiti dupa batalia de la Sultan Yacoub dintre Israel si Siria. Ceilalti doi inca n-au fost gasiti.

„Imi amintesc bine de Yona, tatal lui Zachary. Imi amintesc durerea lu cand vorbea despre fiul sau, despre dorintele, tanjirile sale. A calatorit in toata lumea

pentru a obtine vreo informatie despre fiul sau disparut. De multe ori, Yona imi spunea printre lacrimi ca singura lui dorinta este sa-l gaseasca pe Zachary inainte sa moara. Din nefericire, Yona a trecut la cele vesnice in urma cu 10 ani si el n-a mai apucat acest moment miscator.”

Nascut in Brooklyn, New York, Baumel a emigrat in Israel si s-a inrolat in armata. Ultima data cand a comunicat cu familia sa a spus: Fiti fara grija, totul e bine, doar se pare ca nu pot veni acasa prea curand.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 273 - aprilie 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.