Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Marșul Națiunilor - Israel - 20 iunie 2019

Pe 15 mai 2018, 6000 de oameni au participat, în Ierusalim, la Marșul Națiunilor. Evrei și creștini au mers, mână în mână, proclamând faptul că Israel nu e singur, ci creștinii îi stau alături, în prietenie. În 20 iunie 2019, acest mesaj se dorește a fi purtat peste tot în Israel, la Marșul națiunilor compact. Creștini din toate țările se vor reuni la o conferință (18-20 iunie), într-un loc special în Ierusalim lângă poarta Jafa și Cetatea lui David, iar în a treia zi, vor merge în diferite orașe din nordul, sudul și centrul Israelului pentru marșuri comune în public (20 iunie). Marșul Națiunilor compact include întâlniri personale cu supraviețuitori ai Holocaustului și reprezentanți ai societății israeliene. Află mai multe.

ÎNCEPUTURILE

Marșul pentru viață a început în Germania în 2007, când descendenții naziștilor au rupt tăcerea cu privire la istoria îngrozitoare la care familia lor a luat parte, întâlnindu-se cu supraviețuitori ai Holocaustului și cu descendenții acestora. Rezultatul: vindecare, prietenii și o viață nouă! Dar nu a rămas doar în Germania: aproape 40.000 de oameni au demonstrat public, pe străzile a 350 de orașe din 18 țări, unindu-și vocea pentru a susține comemorarea acelor fapte și reconcilierea, a vorbi contra antisemitismului și în favoarea Israelului. Aici mai multe informatii.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.