Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Femei din toata lumea se unesc pentru a sustine Israelul

In timp ce femeile recent alese in Congresul american din partidul democrat ii ataca pe cei care sustin statul evreiesc, un nou grup ia o pozitie diferita. Scopul lor e sa atraga femeile crestine pentru a sustine Israelul.

Se numeste Alianta Femeilor Crestine pentru Israel si sunt in parteneriat cu o agentie evreiasca. E o adunare a femeilor din toata lumea care iubesc Israelul si vor sa sustina poporul lui Dumnezeu pentru a se putea reintoarce in patria lor straveche. Tocmai am venit in Ierusalim pentru lansare si pentru a vedea cum am putea sa ajutam mai bine.

In timpul vizitei inaugurale, au primit informatii de la Aviatia Israeliana, au vizitat resedinta presedintelui si au fost la un centru de absorbtie pentru imigranti, toate pentru a obtine o perspectiva cat mai personala in ce priveste Israelul de azi.

„Am vazut nevoia si Biblia ne spune sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului, dar, in mentalitatea evreiasca, rugaciunea e impletita cu actiunea. Noi tocmai asta incercam sa facem.”

Ele au venit si pentru a avea o experienta in tara Bibliei: „Doamne, e atata istorie, atata viata si dragoste aici! Poti simti asta cand treci pe langa oameni, o simti cand treci prin tara, parca istoria e scrisa in fiecare piatra. Totul iti vorbeste. E uimitor!”

„Cand pui piciorul aici, in Ierusalim, in Tara Sfanta, te conectezi la Scriptura si Cuvantul lui Dumnezeu prinde viata.”

Fiecare din ele crede ca e o vreme in care sa stea pentru Israel: „Ca americani care vin din America, noi suntem legati de Israel. Tot ceea ce facem are legatura cu Israelul. Fostul presedinte Ben Shelly a fost aici din natiunea Navajo. Cand a revenit, a stat la amvon si a zis ca toata lumea din natiunea Navajo trebuie sa vada candva Ierusalimul.”

- Ce parere aveti de a fi si mai multe femei care sa vina aici?

- Cred ca e ceva absolut necesar. Cred ca asa Il intalnim pe Domnul, in timp ce ne deschidem inima fata de locul iubit de El si sa-L invitam sa ne conduca prin Duhul Sfant la o intalnire divina. Sper ca si mai multe femei sa reuseasca sa vina.

Data fiind retorica de astazi despre Israel si poporul evreu, Chavez intrevede o oportunitate: „E atat de important, mai ales acum, cu toate miscarile antisemite care au loc in lume, ca noi sa ne ridicam! Ca si crestini, avem un mandat biblic, care se vede in toata Biblia, acela de a sustine poporul lui Dumnezeu.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 274 - aprilie 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.