Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Un incendiator a distrus studioul unei televiziuni crestine din Ierusalim

Aici, in Israel, au izbucnit incendii cu valul de caldura recent. Politia a dispus evacuarea a catorva comunitati din centrul si sudul tarii. Pompierii lupta cu focul de-a lungul granitei cu Gaza, langa aeroportul international Ben Gurion si la marginea Ierusalimului. Oficialii au inchis chiar autostrada principala dintre Tel Aviv si Ierusalim din cauza incendiilor.

Israelul si regiunea sunt lovite de un val de caldura major, cu temperaturi care ajung pana la 38 de grade si chiar mai ridicate.

Aici, in Ierusalim, politia investigheaza un alt incendiu, provocat la sediul televiziunii crestine Daystar Television Networks.

Pana acum o saptamana, politia n-a gasit suspecti. Daystar planuieste sa reconstruiasca. Incendiul a avut loc sambata dimineata devreme, cand un incendiator a dat foc studioului Daystar.

Cei de la Daystar efectuau lucrari de renovare si remodelare la studioul lor din Ierusalim, care avea vedere spre Muntele Sionului si Muntele Templului. Focul a distrus lucrarea de renovare si mare parte din cladirea existenta. Camera de control e probabil complet devastata.

Dave Sharett, contractorul general care supravegheaza renovarile, ne-a aratat cat de distrusa e cladirea. „Aici faceam filmarile, erau patru camere in zona din spate. Marcus si Joni stateau acolo si invitatul aici, iar in spate aveau acea panorama spectaculoasa.”

Aceste poze comparative arata cat de mult a fost distrusa cladirea.

Marcus si Joni Lamb au deschis studioul Daystar din Ierusalim in octombrie 2009. Daystar e una dintre cele mai mari retele de televiziune crestina din lume, ajunge in 200 de tari si aproape 700 de milioane de oameni urmaresc programele lor. Daystar era la finalul lucrarilor de renovare.

„Tocmai am inceput sa punem lucrurile la loc, sa ne conectam la curent si sa terminam peretii, ca sa respectam termenul de pe 1 iunie. Apoi iata ce s-a intamplat.”

Chiar in mijlocul distrugerii, Sharett crede ca Dumnezeu e la lucru: „Cred ca Dumnezeu are un motiv si un scop. Pana la urma, El va rascumpara ceea ce s-a intamplat aici. Ridicam aceasta cenusa si proclamam gloria lui Dumnezeu.”

Daystar doreste sa continue operatiunile din Ierusalim si solicita rugaciune pentru protectie.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 279 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.