Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O echipa de israelieni a readus la viata drojdii vechi de mii de ani

Ati dori sa beti o bere din drojdii de mii de ani?

Iata ce a reusit o echipa de cercetatori israelieni, iar rezultatele ar putea avea beneficii mult mai mari decat un pahar de bere buna. Nu, asa ceva nu s-a mai pomenit. Au reusit sa izoleze cu succes o drojdie antica, de fapt, un organism antic, un microorganism dintr-un context arheologic antic.

S-a reusit reactivarea drojdiilor din timpuri recente, dar niciodata asa de vechi.

Aceasta deschide o cale pentru un nou domeniu in cercetarile arheologice, fiindca astfel ar putea fi identificate diverse microorganisme din continutul vaselor arheologice si probabil se vor putea recrea branzeturi antice, vinuri antice, beri antice, muraturi antice si tot felul de preparate folosind microorganisme.

Excelent! Acea bere e inca un semn al inovatiei care vine din Israel.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 279 - mai 2019.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.