Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Manifestatii de ziua Ierusalimului

E incredibil ce au reusit sa faca in 70 de ani! Din nimic au construit o tara magnifica, care infloreste din toate punctele de vedere. A fost capitala Israelului timp de mii de ani, iar acum e un oras unit.

Sarbatorim faptul ca e un oras unit acum si pentru totdeauna. Suntem prezenti pe harta lumii si avem de gand sa ramanem. Cred ca toata lumea stie ca ne aflam aici si vom ramane in acest loc pentru totdeauna! Traiasca poporul Israel!

Ne-am indreptat rugaciunilecatre cer, dorind sa ne intoarcem aici. Ziua de azi e una memorabila! Sunt recunoscatoare guvernului Statelor Unite pentru ca a acceptat realitatea. E tara noastra, iar Ierusalimul e capitala Israelului! Traiasca poporul Israel!

Ziua Ierusalimul celebreaza data din anul 1967 cand doua parti ale orasului, despartite la mijloc printr-un zid, au fost unite si am redevenit un oras.

Cred ca Israelul este o minune. E uimitor ca au trecut 70 de ani de la reinfiintarea Israelului in 1948, realizata dupa o perioada in care evreii au trecut prin cele mai teribile evenimente. Ce e si mai extraordinar e ca Israelul e o tara moderna, o democratie de tip vestic de top. E o tara ce isi aduce contributiile in fiecare domeniu. E un miracol!

Suntem norocosi ca ne aflam aici! Cred ca putem fi de folos lumii in multe moduri. Traiasca poporul Israel!

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.