Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

ISRAEL: Jerusalem Encounters aduce impreuna crestini israelieni cu cei din intreaga lume

O conferinta la Ierusalim aduce lideri crestini din intreaga lume pentru o experienta personala. Una din organizatiile de aici, din Israel, aduce impreuna liderii crestini din lume si credinciosii locali. Vom vedea de ce e o experienta unica pentru vizitatori si localnici deopotriva. Se numeste Jerusalem Encounter si e o lucrare a celor de la FIRM, Fellowship of Israel Related Ministries.

„Jerusalem Encounter e o conferinta care se tine in fiecare luna iunie. Invitam lumea sa vina si sa intalneasca comunitatea de credinciosi de aici, din tara. Ei vin nu doar sa vada pietrele stravechi, ci sa intalneasca si pietrele vii. Acest templu este cladit, acest templu, un templu spiritual de credinciosi, evrei si arabi intr-o remarcabila unitate si pace, zidind Imparatia lui Dumnezeu de aici, din Israel. ”

Liderii locali apreciaza aceasta oportunitate. „De fapt, e nepretuita. De fiecare data cand vrei sa faci legaturi intre oameni, te trezesti ca iti vin oameni din strainatate care n-au alta oportunitate de a cunoaste pastorii, agentiile de misiune, lucratorii sau Trupul lui Hristos din Israel. Ei lucreaza toti impreuna, e o oportunitate incredibila de a crea legaturi intre oameni.”

Toti acesti oameni care vin aici vin cu un singur scop, nu-i asa?

Intai, vin sa binecuvanteze tara. In acelasi timp, sustin si celelalte lucrari din tara. Multi oameni care ar veni aici ar face-o doar pentru turism. Uneori chiar simt ca ar dori sa cunoasca Trupul lui Hristos de aici si sa vada cum arata Imparatia aici, in tara Israel, printre arabi si evrei. Astfel se asaza o platforma in care lucrarile pot sa creeze legaturi cu credinciosii, se pot ruga impreuna, se pot sustine reciproc si pot sta impreuna pentru ceea ce Dumnezeu are in plan pentru aceasta tara.

Pentru cei care vin din natiuni, experienta le poate schimba viata.

„Mai mult ca orice altceva, faptul ca am fost aici mi-a schimbat viata. Mi-a transformat credinta din alb-negru in color. Mi-a reinnoit zelul pentru poporul evreu.”

Hilsden crede ca e un moment unic in istoria biblica.

„Primim marturii in special de la pastorii din toata lumea, care sunt surprinsi sa descopere comunitatea de credinciosi de aici care este un trup viu si in crestere. Impresia e puternica, oamenii vad ca Domnul lucreaza intr-un fel nou si proaspat, probabil chiar intr-o masura mai mare decat am vazut in ultimii 1 900 de ani si chiar din vremea apostolilor. Vedem cum poporul Lui se trezeste la revelatia lui Mesia in tara Sa.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 283 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.