Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

IRAK: Fata irakiana care cu ani in urma a iertat organizatia Stat Islamic, se intoarce acasa

In urma cu cativa ani, v-am prezentat o fetita din Irak, pe Myriam. Ea a impresionat milioane de oameni din intreaga lume cand a spus ca a iertat Statul Islamic pentru ca i-a gonit familia din oras. Acum, ea si familia ei s-au intors acasa, in Qaraqosh. Acelasi reporter de la SAT-7 caruia i-a spus pe vremuri povestea ei, s-a intalnit cu Myriam ca sa auda marturia ei despre credinciosia lui Dumnezeu.

Myriam, fosta refugiata din Irak: Am avut o casa in Qaraqosh si am fost fericiti. Aici nu suntem fericiti. Dar slava Domnului, El ne poarta de grija. Dumnezeu ne-a protejat de Statul Islamic, ca sa nu ne ucida.

Zomorod, reporter la SAT 7 TV: Ce simti fata de cei care te-au izgonit din tara ta natala?

Myriam: Ma voi ruga pentru ei, ca Dumnezeu sa ii ierte.

SAT-7 a ajutat-o pe Myriam sa se faca auzita, asa cum si-a dorit...

Reporter: Este o refugiata in varsta de 10 ani din Irak.

Reporter: Nu are nimic cu organizatia Statului Islamic. Ea i-a iertat. Chiar si in mijlocul greutatilor, exista speranta si lumina. Este foarte important ca americanii sa auda acest mesaj.

Reporter: Azi am aflat ca Myriam si familia ei s-au intors in siguranta in casa lor din Qaraqosh. Am venit sa ii vizitez si sa vad cum au experimentat credinciosia lui Dumnezeu care i-a adus din nou in tara lor natala. Aceasta este una din dorintele lui Myriam care s-au adeverit. Myriam, cum te simti, draga mea?

Myriam: Bine, tu?

Zomorod: Ce repede cresti… Cum esti, Walid ?

Suntem in casa voastra, ne-am intors. A fost un vis.

Pe Myriam am intalnit-o acum cinci ani si am intervievat-o intr-o tabara de refugiati. Azi, sunt in Qaraqosh, orasul natal al lui Myriam. Am intrebat-o ce simte acum, ca este acasa.

Myriam: Sunt bucuroasa, deoarece m-am intors acasa. Mi-am revazut casa. Acum imi aduc aminte de toate amintirile frumoase pe care le-am avut in trecut. Casa noastra a fost protejata de mana lui Dumnezeu. Dumnezeu este mereu cu mine.

Zomorod: Cum simti ca Dumnezeu este mereu cu tine?

Myriam: El mi-a binecuvantat mereu viata, m-a binecuvantat, m-a ajutat la examene, acasa, cand am avut probleme. El ma ajuta mereu.

Zomorod: Myriam, ne apropiem de Paste. Dumnezeu a deschis o usa noua pentru tine. Cum te simti acum ca sarbatoresti si te-ai intors in casa ta?

Myriam: Nu casa in care locuiesti este importanta. Este important ce simti in sufeltul tau. Este important sa vezi ca Dumnezeu lucreaza pentru tine, ca te protejeaza mereu si tu poti conta pe El.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 780 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.