Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

IRAN: Biserica din Iran are cea mai rapida crestere din lume

Poate veti fi surprinsi sa aflati ca biserica avand cea mai mare crestere din lume e cea din Iran, insa chiar asa stau lucrurile, potrivit celor care au vazut si auzit povestea remarcabila a milioanelor de oameni care intorc spatele islamului siit al regimului iranian si Il primesc pe Isus Hristos. Am ascuns identitatea credinciosilor din aceasta istorisire, multi dintre ei fiind credinciosi iranieni aflati in alta tara.

Imaginea pe care Iranul o are in lume e aceea a protestelor in masa, cu oameni care scandeaza Moarte Americii ! si Moarte Israelului !. Aceia care au vazut Iranul dinauntru isi formeaza insa o alta imagine, foarte diferita.

Toate protestele pe care le vedeti pe strada sunt inventate in cea mai mare parte. Sunt studenti in strada si ei ne-au spus ca, daca nu ies in strada, nu vor primi note de trecere, asa ca sunt fortati sa iasa si sa protesteze.

Am ascuns identitatea acestui lucrator din biserica iraniana. El spune ca exista doua tari Iran, cea care se vede la stiri si cealalta, cea ascunsa de ochii lumii.

As spune ca exista un Iran 10% si un Iran 90%. 10% controleaza tara intr-o maniera opresiva, dura, religioasa, dar majoritatea, cei 90%, iubesc America, nu-i urasc pe americani. Acesta e mesajul pe care americanii trebuie sa-l auda.

Ei mereu ne spun ca nu-i urasc pe americani. El vrea ca americanii sa stie ca dupa 40 de ani de la revolutia islamica din Iran, are loc o alta revolutie, una spirituala.

Mai multi oameni au devenit credinciosi in Iran in ultimii 40 de ani decat in ultimii 1400 de ani si e un moment, nu doar intr-o viata de om, ci in istorie, un moment cand iranienii vin la credinta intr-un numar atat de mare.

Cei de la Frontier Alliance International produc un documentar numit Sheep Among Wolves, pentru a prezenta biserica iraniana crestinilor din intreaga lume.

Biserica din Iran are cea mai mare rata de crestere din lume, nu detine cladiri, nici organizatii scutite de impozite, nici proprietati, nici conturi bancare, nu are o conducere centralizata, nici confesiuni si totusi, se inmulteste de minune. Ceea ce face Domnul aici e incredibil!

Aceasta are ca rezultat o persecutie intensa, despre care Thomas spune ca va determina credinciosii iranieni sa se roage, dar nu in felul in care v-ati gandi.

De obicei, noi ne asteptam ca ei sa ne ceara sa ne rugam ca sa inceteze persecutia, insa ei spun sa nu ne rugam asa.

Persecutia inseamna cresterea Bisericii. Cand inceteaza persecutia, Biserica nu mai creste. Noi dorim ca Evanghelia sa se raspandeasca in tot Iranul, in lung si-n lat.

In contextul in care SUA si Iran sunt in pragul razboiului, Thomas ne spune ca e important sa vedem ceea ce se intampla in spatele valului iranian.

Cand musulmanii din Iran Il intalnesc pe Omul din Nazaret, se intampla ceva minunat. Cand isi dau seama ca au fost cumparati si salvati, ca pentru ei s-a platit cu sange evreiesc, fapt profetit de profeti evrei si o biblie evreiasca, ceva nemaipomenit se intampla si e tocmai ceea ce vedem in Iran.

Thomas crede ca, intr-o zi, lumea se va trezi ca Biserica din Iran creste in secolul al XXI-lea in acelasi fel cum cresteau bisericile din China si Coreea in ultimul secol.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 286 - iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.