Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

ISRAEL: Mii de evrei din intreaga lume vor imigra in Israel in aceasta vara

Mii de evrei din intreaga lume urmeaza sa imigreze in Israel vara aceasta, implinind astfel cuvintele profetilor din Biblie. O mare petrecere de bun-venit ii astepta pe cei 200 de noi imigranti care tocmai au ajuns in Israel pentru a locui in statul evreiesc.

Carolina Hidalgo, imigrant israelian nou: E incredibil ca oamenii ne asteapta aici, petrecerea si muzica, toata aceasta veselie !

Isaac Herzog, presedinte, Agentia Evreiasca: Intotdeauna sunt entuziasmat cand vad noi imigranti care fac aliyah in Eretz Yisrael, pamantul stramosesc.

Isaac Herzog e presedintele Jewish Agency, organizatia responsabila de aliyah sau emigrare in Israel.

Isaac Herzog: Sunt aici cu totii la acest mare eveniment care rezuma marea lumina a poporului evreu in timp ce se reintorc in patria lor strabuna.

Ei sunt primii sositi cu unul din acele zboruri speciale din aceasta vara. Ei vin din Franta, Rusia si America Latina.

Isaac Herzog: In acest an avem 30.000 de imigranti din 40 de tari. E o poveste incredibila.

Printre noii veniti sunt si tineri brazilieni si argentinieni.

Carolina Hidalgo: Eu sunt actrita si voi incerca sa lucrez in domeniu, dar sunt si artist de machiaj si mi-a venit o idee.

Octavio Moshe Peron, imigrant israelian nou:Aici voi studia ebraica in kibutul Maagan Michael, dupa care voi merge in armata vreme de un an si jumatate. Apoi, ca toti israelienii, voi calatori si apoi ma voi intoarce la Ierusalim sa studiez muzica.

Ari Korenvais, imigrant israelian nou: Intai vreau neaparat sa invat ebraica. Voi face cursul Ulpan, unul foarte intensiv. Apoi voi cauta un serviciu ca si om de stiinta.

Ei au venit din diverse motive.

Carolina Hidalgo: Cand eram copil, am locuit aici cu familia vreo patru luni si m-am indragostit de tara aceasta, de poporul si cultura de aici si intotdeauna am vrut sa revin acasa.

Ari Korenvais: Situatia economica e una buna. Intr-adevar, natiunile noastre vecine nu sunt cel mai bun lucru, dar nu va trebui sa ma ingrijorez cand umblu pe strazi aici.

Abraham Chevelen, imigrant israelian nou: Am venit in Israel fiindca sunt sionist. Iubesc Israelul si sper sa devina casa mea.

Abraham Chevelen din Ohio e aici doar de o saptamana. El a venit inapoi la aeroport pentru a-i intampina pe noii veniti.

Abraham Chevelen: Am invatat ceva ebraica in America, din fericire sunt bun la limbi straine. Vorbesc chineza fluent. Planuiesc sa fac afaceri cu China in Israel si daca am reusit sa invat chineza, sper ca ma voi descurca si cu ebraica.

Multi vad venirea lor ca implinire a Cuvantului lui Dumnezeu cand a spus ca va aduna Israelul si il va sadi in tara lor.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 785 - august 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.