Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

SUA și Israel efectuează un test istoric al sistemul antibalistic Arrow-3

SUA și Israel au testat cu succes sistemul israelian defensiv antibalistic Arrow-3.Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului încredere în capacilitățile sale de a face față amenințărilor regionale.

Ambasadorul în Israel, David Friedman, a luat parte la ședința săptămânală a cabinetului Netanyahu. Netanyahu vorbea despre ceea ce el numea „experimente de pionierat secrete”.

Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului: Au avut un succesce întrece orice imaginație. Sistemul Arrow-3, de un succes complet, a interceptat rachete balistice dincolo de atmosferă, la înălțimi și viteze fără precedent. Execuția a fost una perfectă, toate țintele au fost lovite cu precizie.

David Friedman, ambasador SUA: Rezultatele sunt extraordinare. Suntem foarte mândri de parteneriatul nostru cu statul Israel, cât și de finanțarea și expertiza pe care le-am putut oferi.
Testul s-a efectuat într-o vreme de tensiuni crescânde între SUA, Marea Britanie și Iran. Sistemul Arrow a fost testat cu ținte care se comportau precum rachetele balistice dezvoltate de Iran.
Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului: Astăzi, Israelul are abilitatea să acționeze împotriva rachetelor balistice care ar putea fi lansate împotriva noastră dinspre Iran sau din altă parte. Aceasta e o mare reușită pentru securitatea Israelului. Toți dușmanii noștri ar trebui să știe că îi vom învinge atât în defensivă, cât și în ofensivă.

Israelul a transportat și a instalat sistemul Arrow-3 în Alaska pentru a-i testa capacitea ce nu putea fi testată în Israel. După 10 ani de dezvoltare, sistemul anti-balistic Arrow-3 e conceput să intercepteze rachete balistice care vin chiar din afara atmosferei terestre, cum e cazul rachetelor balistice intercontinentale. Testul a dovedit și faptul că Arrow-3 poate opera în cooperare cu sistemul radar american. Arrow-3 reprezintă vârful de lance al sistemului defensiv israelian la patru niveluri, care mai include Iron Dome, David Sling și Arrow-2. În plus față de testul reușit pe rachete, oficialii în domeniul apărării, Netanyahu și Friedman, au lăudat cooperarea și parteneriatul strategic dintre SUA și Israel.

David Friedman, ambasador SUA: Acesta e un exemplu extraordinar și fără precedent de cooperare între cele două națiuni ale noastre și de aici putem continua mai departe în a face din lumea noastră un loc mai sigur.

Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 289 - august 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.