Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Situația creștinilor din Egipt

Reporter: Cum vedeți situația creștinilor din Egipt, în ceea ce privește libertatea religioasă și persecuția, acum, în urma întâlnirii cu președintele?

Dr. Michael Youssef: Persecuția nu pornește din partea președintelui sau a cabinetului său, nu vine deloc din partea guvernului. Persecuția vine din locuri mici și îndepărtate, din provincii ale Egiptului,

în Cairo nu se prea întâmplă. În prezent, în presa seculară egipteană, există dezbateri

despre creștinism și libertate. Se vorbește deschis despre aceste subiecte! Creștinii sunt invitați să vorbească despre persecuție și unde se petrece. Media seculară din Orientul Mijlociu îi susține pe creștini atunci când drepturile omului le sunt încălcate, atunci când sunt persecutați, fie că se întâmplă în guvern, sau în companii. Presa îi ajută și pe jucătorii de fotbal, dacă nu au parte de șanse egale din pricină că sunt creștini.

Aceste probleme sunt în prim-plan, dar înainte nu era așa: erau măturate cu grijă sub covor, nimeni nu le aborda. Slavă Domnului pentru presa seculară din Orientul Mijlociu, care abordează aceste chestiuni!

Citește ultimele știri creștine aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.