Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

ISRAEL: Netanyahu, vizită de urgență la Londra

Benjamin Netanyahu a făcut o vizită-fulger la Londra pentru a se întâlni cu premierul Angliei, Boris Johnson, și cu Mark Esper, secretarul american al apărării, și au discutat despre pericolul Iranului. Înainte să părăsească Londra, Netanyahu spunea reporterilor de ce a fost atât de importantă această vizită.

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului: În această dimineață, am aflat că Iranul a sfidat din nou, încălcând din nou restricțiile, de această dată legat de scopul lor de a obține arme nucleare. Aceasta e în plus față de acțiunile agresive ale Iranului împotriva transportului internațional, împotriva țărilor din regiune, cât și încercările sale de a efectua atacuri ucigașe împotriva Israelului, atentate care nu au fost oprite.

Armata israeliană a publicat imagini din satelit cu o bază iraniană din valea Beqaa, Liban.

Mișcarea Hezbollah din Liban folosește mașinării aduse din Iran pentru a converti rachete simple în rachete ghidate, având o eroare de lovire a țintei de sub 10 metri.

Deși e liniște pentru moment la granița de nord a Israelului, Israelul și proxy-ul Iranului, Hezbollah, aproape au ajuns în război la granița dintre Israel și Liban. Hezbollah a lansat câteva rachete anti-tanc către pozițiile IDF de pe teritoriul Israelului și aproape a distrus o ambulanță a armatei care se deplasa în apropierea graniței.

Armata a răspuns prin artilerie, bombardând poziții ale mișcării Hezbollah din Liban. Netanyahu spunea că Israelul a lansat 100 de mortiere de la sol și din aer. El mai spunea că nu au fost victime în rândul israelienilor, au scăpat fără nicio zgârietură. Escaladarea a început când Iranul a încercat să trimită o dronă ucigașă la Înălțimile Golan. Israelul a stopat atacul și apoi a lovit o componentă-cheie în efortul mișcării Hezbollah din Liban de a fabrica rachete cu ghidare de precizie pentru a ataca Israelul. Liderul Hezbollah, Hasan Nasrallah, a jurat răzbunare, iar purtătorul său de cuvânt spunea că au planificat o lovitură calculată, dar că nu doresc un alt război cu Israelul. Pericolul reprezentat de Hezbollah și Iran e una din principalele îngrijorări ale votanților israelieni, fiindcă ei vor ieși la urne în această lună. Pentru prima dată în istorie, israelienii se vor întoarce la urne pentru a vota la alegerile parlamentare, a doua oară în decursul aceluiași an.

Știrea face parte din emisiunea Jerusalem Dateline 294 – septembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.