Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

ISRAEL: Pregătiri pentru Sărbătoarea Corturilor

Evreii din Israel și din întreaga lume celebrează Sucot, Sărbătoarea Corturilor. În această perioadă, mulți israelieni vor construi un suca, un cort mic lângă casa lor și vor locui în acel cort timp de o săptămână. Acolo, ei vor mânca, vor dormi, vor studia și se vor ruga împreună. Este o sărbătoare veselă de familie bazată pe o poruncă biblică antică.

Seth Ben-Ham: Sărbătoarea ne ajută să ne amintim de ceea ce ni s-a poruncit, de exodul din Egipt și cum am rătăcit în pustiu timp de 40 de ani fără a avea o casă permanentă. Această sărbătoare ne mai reamintește că, deși am fost aduși pe tărâmul Israelului, nu ne-am atins destinația finală.

Sucot este a treia din cele patru sărbători, după Paștele evreiesc și Șavuot când evreilor din Israel li s-a poruncit să facă pelerinaj la Ierusalim. De Șavuot se mai sărbătorește și recolta de toamnă.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.