Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Ierusalimul în sărbătoare

Israelul celebrează mai multe sărbători. Acesta este un motiv de a ne ruga pentru națiunea evreiască. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.

Emily Jones, reporter: Biblia ne spune să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Exact asta fac milioane de creștini din întreaga lume. Anual, în prima duminică a lunii octombrie, credincioșii din orice seminție și de orice limbă se roagă pentru Israel. Organizatorii au început evenimentul cu închinare și împărtășanie pe promenada aflată vizavi de Orașul Vechi din Ierusalim.

Robert Stearns, Eagles’ Wings: Creștinii descoperă și redescoperă faptul că rădăcinile lor spirituale sunt aici, în Ierusalim. Acesta este orașul Bibliei, acesta este orașul patriarhilor noștri, acesta este orașul care a format o mare parte a fundației credinței noastre și unde este nădejdea noastră pentru viitor.

Emily Jones: Potrivit organizatorilor, 90 de milioane de oameni din 172 de țări au participat la ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 796 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: www.alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.