Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Creștinii la „sărbătoarea veseliei” din Ierusalim

Mii de creștini din orice seminție și de orice limbă au mers la Ierusalim pentru a celebra Sărbătoarea Corturilor. Ei au transmis un mesaj impresionant: neamurile sunt de partea Israelului. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.

Emily Jones, reporter: Mai bine de 5.000 de pelerini creștini din întreaga lume au mers la Ierusalim pentru a celebra a 40-a ediție a Sărbătorii Corturilor organizată de Ambasada Creștină Internațională. Celebrarea a început cu un concert susținut în aer liber și a continuat toată săptămâna în Orașul Sfânt. Mii de oameni au mărșăluit pe străzile Ierusalimului pentru a se închina Dumnezeului Israelului și pentru a susține poporul Său.

David Parsons, Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim: Sukkot este o sărbătoare a veseliei. Poporului evreu i s-a poruncit să fie vesel și să îi primească pe cei dintre neamuri. Există ceva în Duh care accelerează procesul de reconciliere dintre creștini și evrei în timpul Sărbătorii Corturilor. Această bucurie se simte și se va simți în veacul viitor.

Emily Jones: Potrivit organizatorilor, la sărbătoarea din acest an au participat creștini din mai bine de 100 de țări.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 797 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.