Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

A fost descoperită o biserică veche de 1 500 de ani!

O biserică veche de 1.500 de ani a fost dedicată unei personalități necunoscute. Și creștinii din Orientul Mijlociu învață cum să iubească, în ciuda existenței grupării Statului Islamic. Emily Jones vine cu mai multe detalii din Iersualim.

Emily Jones, reporter: Arheologii din Israel au descoperit o biserică veche de 1.500 de ani. Această biserică din Epoca Bizantină se distinge de clădirile din jur și a fost găsită într-o zonă îndepărtată a Israelului, lângă Ramat Beit Shemesh. Biserica a fost înălțată pe vremea Împăratului Iustinian în anul 543. Complexul a fost cândva decorat cu mozaicuri detaliate și fresce colorate. Unele dintre ele pot fi văzute și în prezent.

Benjamin Storchan, Autoritatea Israeliană pentru Antichități: Autoritatea Israeliană pentru Antichități în colaborare cu Muzeul Bible Lands din Ierusalim, au observat în timpul excavărilor că acest sit este extraordinar. Biserica găsită este superioară celorlalte lăcașuri de cult datorită mărimii bisericii, a condiției bune în care s-a conservat și datorită faptului că este asociată cu un martir.

Emily Jones: Biserica a fost dedicată unei personalități misterioase, cunoscută în ziua de azi ca „martirul glorios.” Arheologii nu cunosc identitatea acestui martir, dar indiferent cine a fost și-a lăsat amprenta pe Tărâmul Sfânt.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 798 - octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.