Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Muzică și dans din Africa de Sud la Ierusalim

În Africa de Sud s-a născut mișcarea BDS, boicot, dezinvestiţii, sancţiuni, și de aceea nu este în relații bune cu Israelul. Acest fapt nu a oprit un grup de artiști creștini să vină la Ierusalim să binecuvânteze statul evreu prin cântece și dansuri. Un grup de cântăreți și dansatori a prezentat povestea biblică a lui Daniel într-o comedie muzicală. Ei au spus că scopul lor este acela de fi alături de Israel, chiar dacă guvernul lor nu o face.

Joe Niemand: Piesa a fost creată pentru Ierusalim. O parte din mesajul pe care l-am adus din Africa de Sud este faptul că majoritatea oamenilor din țara aceasta se raportează la valorile iudeo-creștine, mai bine de 90%. Politica guvernului nostru nu reflectă acest fapt.

Comedia muzicală a fost prezentată la Opera din Ierusalim și a povestit Cartea lui Daniel sub forma unei aventuri africane. Comedia muzicală fost un mesaj colorat, vesel și îndrăzneț de susținere, cu dragoste, din Africa.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.