Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O mână de oameni salvează vieți în zona morții

Un grup mic de creștini pe nume Free Burma Rangers salvează vieți în mod miraculos în nord-estul Siriei. Dave Eubank și echipa sa se află pe front în timpul invaziei Turciei. Ei hrănesc bolnavii și îi salvează pe cei răniți. Sute de mii de kurzi, creștini și alte minorități au fugit de forțele lui Erdoğan. Potrivit lui Eubank, armata Turciei împreună cu aliații jihadiști continuă să atace, în ciuda cererii de încetare a focului.

Dave Eubank, Free Burma Rangers: Să nu mai spunem că este o zonă sigură. Asta pretind turcii. Este o zonă invadată, este o zonă a morții, a genocidului, a epurării etnice. Sutele de mii de oameni sunt dovada acestor fapte. Am sânge pe mână de la kurzi care au fost uciși acolo și de la mulți alții care au fost răniți.

Dave Eubank cere liderilor din Statele Unite să facă ce trebuie și se gândește la creștinii din America, la cei care se roagă pentru echipa sa.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.