Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O politiciană din Finlanda este anchetată deoarece a publicat vesete din Biblie pe Twitter

O politiciană creștină din Finlanda va fi interogată de poliție în cadrul unei anchete pentru instigare la ură, deoarece a publicat un pasaj din Biblie pe o rețea de socializare. Dale Hurd vine cu detalii din Finlanda.

Dale Hurd, reporter: Päivi Räsänen este anchetată pentru instigare la ură deoarece a publicat un verset din Biblie pe Twitter prin care a atenționat Biserica de stat din Finlanda pentru promovarea stilului de viață homosexual.

Päivi Räsänen, membră al parlamentului Finlandez: Pe Twitter, am citat din Romani 1:24-27 și am publicat o poză.

Dale Hurd: Acel pasaj condamnă relațiile homosexuale. Ea a spus că scopul ei a fost acela de a trezi Biserica din Finlanda.

Päivi Räsänen: În timp ce mă rugam am înțeles că nu trebuie să părăsesc eu Biserica, ci să îi trezesc pe cei care dorm în Biserică.

Dale Hurd: Leif Nummela, redactorul unui ziar creștin ne-a spus că l-a surprins faptul că Räsänen este anchetată.

Leif Nummela, redactor-șef, Uusitie: Este incredibil. M-a surprins cu adevărat. A fost o adevărată surpriză. M-am gândit: „Chiar se merge atât de departe?”

Dale Hurd: Dacă este găsită vinovată, Päivi poate fi amendată sau poate ajunge la închisoare. Însă, acest caz creează un precedent care poate afecta pe fiecare credincios din Finlanda.

Päivi Räsänen: Mă tem că acest caz și această anchetă îi poate speria pe unii creștini care s-ar putea să se ascundă sau să nu ia atitudine.

Dale Hurd: Räsänen va afla după interogatoriu dacă ancheta va duce la un proces.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.