Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O micuță siriană fuge de bombe și găsește speranță

O mică siriană și familia ei au fugit de războiul din Siria în sudul Libanului. Acolo au primit ajutor și speranță de la două organizații. Nermeen vrea să fie doctor, dar educația ei a fost întreruptă brusc din cauza războiului din Siria.

Îmi amintesc de lucrurile bune de acasă, între care școala și prietenii și ce bine ne simțeam împreună. Apoi, luptele au început și tot mai multe bombe cădeau în fiecare zi.

Mama lui Nermeen: Am părăsit Siria după ce o bombă ne-a distrus casa. Am venit în Liban pentru a găsi un loc sigur pentru copiii mei, dar viața aici e dificilă pentru refugiați, fiindcă nu ni se permite să lucrăm legal și am fost tristă să văd că Nermeen nu mai poate merge la școală. Ea era o elevă foarte bună.

Când Orphans Promise, împreună cu partenerii noștri de la Heart for Lebanon, a întâlnit familia lui Nermeen, i-am spus ei și fraților ei că pot veni la școala noastră, The Hope Center. Aici le oferim copiilor refugiați sirieni un mediu sigur, calm, unde pot învăța științe, matematică, arabă și engleză.

Nermeen: Profesorilor le pasă într-adevăr de noi și ne primesc cu drag. Ne învață despre Isus și cât de mult ne iubește El. Vreau să devin doctor ca să fiu ca Isus și să-i pot vindeca pe oameni.

Le punem copiilor și filmul Cartea Cărților în arabă.

Nermeen: Îmi plac povestirile despre Isus din Cartea Cărților. Isus a venit să salveze lumea, să ne ofere dragostea Lui și să ne arate calea către cer.

Am oferit familiei lui Nermeen și altor mii de refugiați pachete mari de alimente și produse de igienă care le ajung timp de o lună, până la următoarea distribuire.

Mama lui Nermeen are speranțe acum pentru viitorul copiilor ei: Mă simt atât de ușurată și în siguranță de când copiii mei primesc hrană și educație, tot ceea ce și-ar dori o mamă pentru copiii ei, iar voi ați făcut posibile toate acestea.

Nermeen: Îmi sunteți de mare ajutor în visul meu de a deveni doctor. Vă iubesc și vă mulțumesc foarte mult.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 304 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.