Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

În Israel se organizează al treilea tur de scrutin

După luni de neînțelegeri între partide, Israelul încă nu are un guvern stabil și niciun lider. Israelienii se întorc la urne pentru a participa la un al treilea tur de scrutin. Emily Jones de la Știrile CBN ne va da mai multe detalii din Ierusalim.

Emily Jones, reporter: Israelienii vor vota a treia oară în mai puțin de un an pentru a decide cine va fi liderul țării. Acest scrutin fără precedent se va ține în data de 2 martie, 2020 după ce Beniamin Netanyahu din partidul Likud și președintele Partidului Albastru și Alb Benny Gantz au încercat, dar au eșuat să formeze un guvern după alegerile neconcludente din septembrie. Cei doi rivali se învinovățesc reciproc pentru această criză politică.

Tuiva Goldman, cetățean: Este o rușine, o risipă de bani. Problema ar trebui rezolvată. Nu știu cum s-ar putea rezolva, dar trebuie rezolvată.

Emily Jones: Alegerile îi vor costa pe israelieni sute de milioane de dolari.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.