Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Se ridică valuri de ură fondată pe minciuni

Un raport șocant despre felul cum Autoritatea Palestiniană răspândește antisemitism în poporul palestinian.

Rata antisemitismului între palestinieni e între cele mai ridicate din lume, potrivit unui raport publicat de Ziua Internațională de Comemorare a Holocaustului. După cum ne relatează corespondentul CBN în Orientul Mijlociu, liderii lumii n-au făcut mai nimic pentru a schimba asta. Într-un raport de investigație, Palestinian Media Watch clarifică într-un videoclip cât de mult lucrează AP pentru a răspândi antisemitismul.

Raportul dezvăluie un conținut șocant de pe pagina oficială de Facebook a organizației teroriste Fatah și materiale emise de o televiziune oficială a Autorității Palestiniene.

Din partea Autorității Palestiniene, președintele Mahmud Abbas:... Ura evreilor nu se datorează religiei lor, ci rolului lor social asociat cu cămătăria și cu băncile. Pentru liderii religioși și din educație... Dacă un pește din mare se luptă cu un alt pește, sunt sigur că în spate sunt evreii. Umanitatea nu va putea trăi niciodată în pace cu ei. Aceste gene maligne și caracteristici blestemate se perpetuează în ei și se transmit din tată în fiu.

Fatah produce multe filme oribile, filme pline de ură, împotriva evreilor, a Israelului, și care glorifică teroriștii care ucid israelieni. Itamar Marcus, directorul organizației Palestinian Media Watch, spune că promovarea de ani de zile a antisemitismului de către AP a transformat palestinienii în cel mai antisemit popor din lume.

Itamar Marcus, directorul organizației Palestinian Media Watch: Potrivit unui sondaj contra defăimării de acum câțiva ani, 93% din palestinieni gândeau în stereotipuri negative și de cruzime față de Israel, iar copiii sunt învățați să răspândească aceste mesaje false.

Tânăr palestinian: Dușmanul nostru Sion e satana cu coadă. Evreii sunt cei mai stricați din toată creația, ei sunt niște maimuțe barbare, porci mizerabili. Luptați cu evreii, ucideți-i, învingeți-i !

Marcus relata pentru Știrile CBN într-un interviu anterior despre un recent film antisemit produs de Autoritatea Palestiniană. Ei spun că evreii plănuiesc să subjuge umanitatea. Evreii au construit ghetouri, spun ei, fiindcă erau atât de aroganți, că nu voiau să locuiască alături de neevrei.

Acest videoclip spune că evreii au complotat cu naziștii să îi ardă pe evrei ca să facă din ei profeți. Ironic e că lumea tocmai a comemorat Ziua Holocaustului cu ocazia a 75 de ani de la eliberarea celui mai notoriu lagăr al morții nazist, Auschwitz. În timp ce liderii lumii au jurat că nu se va mai repeta, Marcus spune că tinerii palestinieni sunt duși în direcția opusă de către liderii lor.

Itamar Marcus: Sunt aceleași mesaje și minciuni pe care le aveau naziștii, că evreii vor să controleze lumea. Când oamenii aud o minciună de multe ori, încep să o creadă. Marcus îi provoacă pe liderii internaționali să treacă la acțiune împotriva Autorității Palestiniene din cauza acestei uri față de evrei, altfel, jurământul nu se va mai repeta va fi un faliment uitat. Julie Stahl, Știrile CBN, Ierusalim !

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 313 – februarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.