Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

La Zidul Plângerii se fac rugăciuni împotriva coronavirusului

A avut loc o adunare la Zidul Plângerii pentru a se ruga pentru poporul chinez și pentru eliberare de năpasta coronavirusului.

China e epicentrul coronavirusului care a ucis peste 2 000 de oameni și a infectat zeci de mii, răspândind teamă în lume. În timp ce oamenii de știință la nivel internațional colaborează în scopul combaterii virusului, alții aici, în Ierusalim, apelează la Dumnezeul lui Israel pentru milă și ajutor în vreme de necaz. În continuare, o avem pe Emily Jones.

E un strigăt după milă din inima Ierusalimului. Stând la umbra Zidului Plângerii din Ierusalim, israelienii Îl roagă pe Dumnezeu să eradicheze coronavirusul de pe Pământ.

Avi Berman, director executiv, Uniunea Ortodoxă: Nu putem să găsim medicamente fiindcă nu suntem medici și nu știm ce să facem. Ce știm noi să facem e să ne rugăm.

Întâlnirea de rugăciune a avut loc în timp ce unii se tem că lumea e în pragul unei pandemii. Până acum, 71 000 de oameni au fost infectați în toată lumea. China, locul de unde a pornit boala, a fost lovită cel mai tare, având peste 2 000 de morți și numărul victimelor crește de la o zi la alta.

Avi Berman: Ne rugăm pentru poporul din China și pentru toți oamenii din lume, să fie păziți și doctorii să găsească rapid remediul pentru acest virus teribil.

Credincioșii au înălțat rugăciuni în evreiește și în mandarină, cerându-I lui Dumnezeu să intervină. Câțiva turiști chinezi li s-au alăturat.

John, turist chinez: Apreciez foarte mult că așa de mulți evrei vin aici să se roage pentru China, ca această vreme grea să treacă repede.

Israelul speră că rugăciunile din Ierusalim se vor resimți în lume.

Avi Berman: Plouă cu găleata și stăm aici, uniți împreună, și poporul evreu stă în solidaritate cu poporul chinez.

Emily Jones, Știrile CBN ! Haideți să ne alăturăm celor de aici, din Ierusalim, și din toată lumea care se roagă ca acest virus de temut să fie stopat.

Dacă ți-a plăcut clipul, distribuie-l. În plus, dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Materialul face parte din emisiunea „Jerusalem Dateline” 316 – februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.