Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Neutralizarea inamicului, cea mai bună mișcare?

Apar noi întrebări despre acțiunea armatei americane care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani. Un recent memoriu de la Casa Albă către Congres nu conține sintagma amenințare iminentă, ceea ce i-a făcut pe democrați să pună sub semnul întrebării legitimitatea atacului.

Un expert în securitate i-a spus însă lui Eric Philips de la CBN că existau indicii puternice legate de următoarea mișcare a Iranului. Am discutat cu Michael Pregent, un expert în informații din Orientul Mijlociu care a și luptat în acea regiune. El ne-a oferit perspectiva sa cu privire la informațiile despre situație și cum se asemăna cu criza ostaticilor din 1979.

Michael Pregent, expert în informații: El era mai periculos decât Osama bin Laden și decât Baghdadi sau Zarqawi.

Donald Trump, președintele SUA: De aceea, luna trecută, armata americană a executat o lovitură de o precizie perfectă, care l-a neutralizat pe Soleimani și a pus capăt pentru totdeauna domniei sale teroriste. A fost cea mai bună mișcare pe care am făcut-o vreodată.

Michael Pregent, de la Institutul Hudson, mai spune că informațiile clare de la surse legat de amenințarea pe care Soleimani o reprezenta pentru ambasada SUA din Bagdad a făcut absolut necesară neutralizarea sa.

Michael Pregent: Se vorbea că iranienii vor provoca o criză a ostaticilor ca în 1979, că vor asedia ambasada și că vor lua toți americanii ostatici în schimbul ridicării sancțiunilor.

Deși Soleimani a fost ținta principală, Pregent spune că și celălalt lider terorist ucis în lovitură ar fi avut un rol important în acel plan de asediu.

Michael Pregent: Am aflat că voiau să-l pună pe Abu Mahdi al-Muhandis ca premier, să dea o lovitură de stat și să asedieze ambasada. Pregent spune că atunci când forțele militante au pătruns în ambasadă pe 31 decembrie, aceea era doar o repetiție pentru atacul care urma.

Dacă ți-a plăcut clipul, distribuie-l. În plus, dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Materialul face parte din emisiunea „Jerusalem Dateline” 316 – februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.