Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

La curent cu Orientul Mijlociu Tv7 Israel News, 11 mai 2020

Israelul atenuează restricțiile suplimentare ca parte a eforturilor extinse de a pune pe picioare economia țării. Ministrul israelian al apărării, Naftali Bennett, subliniază că nu se așteaptă la o creștere exponențială a cazurilor de coronavirus, dar a dezvăluit că Ierusalimul se pregătește pentru iarna viitoare, de teama unui nou focar posibil.

Libanul anunță încă o prelungire a perioadei de izolare națională, în ciuda numărului relativ mic al persoanelor infectate și al ratei mortalității.

Guvernul israelian interimar, sub conducerea premierului Beniamin Netanyahu, a anunțat o serie de modificări recent adoptate la reglementările de urgență impuse anterior, cu scopul de a atenua în continuare restricțiile care au ca scop prevenirea unei răspândiri incontrolabile a coronavirusului în Israel. Printre altele, israelienilor li se permite acum să viziteze parcuri și grădini publice.

În plus, persoanelor care se întorc din străinătate, care își pot dovedi capacitatea de a se auto-carantina în mod corespunzător, li se permite acest lucru, în loc să petreacă izolarea necesară de două săptămâni la hotelurile desemnate de stat.

În paralel, guvernul israelian a cerut poliției să nu se teamă să aplice legea în privința persoanelor care trebuie să rămână în auto-carantină după întoarcerea din străinătate. Poliția israeliană continuă activitățile pe teren pentru a se asigura că noile legi și reglementări cu privire la oamenii care se întorc din străinătate vor fi puse în aplicare. Coordonarea este realizată de diferitele sisteme de date de la controlul poliției de

frontieră și de poliția de pe teren. Activitățile vor continua atât timp cât este necesar pentru a păstra Israelul în siguranță și pentru a preveni răspândirea coronavirusului în țară.

Grupaj de știri difuzat inițial în 11 mai 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.