Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

O firmă din Israel speră să poată oferi aer filtrat, fără coronavirus | Jerusalem Dateline 333

În timp ce lumea urmărește o redeschidere în siguranță din cauza carantinei provocate de Covid, o firmă start-up din Israel spune că are o cheie în acest sens, oferind unul din lucrurile cele mai de trebuință, anume aer curat.

Corespondentul CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, vine cu detalii.

În urmă cu trei ani, Aviad Shnaiderman și fratele său au decis să transforme afacerea tatălui lor cu aparate de aer condiționat într-o firmă de purificat aerul prin tehnologii de vârf.

Acum, Shnaiderman este șeful executiv al firmei Aura Air. Produsul nostru se poate cumpăra imediat. E o soluție integrată pentru asigurarea calității aerului din interior, de la detecție și analiză la filtrarea și dezinfectarea aerului.

Aura este o soluție pentru spații interioare, fie că vorbim de case, birouri, hoteluri, industrii constructoare de mașini, autobuze sau trenuri, orice fel de spațiu interior. Noi oferim cea mai bună soluție.

Chiar înainte de Covid-19, centrul medical israelian Sheba folosea Aura Air, care se spune că filtrează majoritatea particulelor, de la alergeni la praf, viruși și bacterii. Sheba a folosit acest produs fiindcă în spital avem o mulțime de infecții și de probleme și odată ce știi cum să ataci aceste trei clase, particulele, gazele și umiditatea din aer, problemele se reduc semnificativ. În acest moment se studiază eficiența aparatelor împotriva coronavirusului. Performanța este uimitoare, putem filtra aerul cu o rezoluție foarte mare, dar putem și să îl dezinfectăm. Deja am dovedit că funcționează în cazul altor viruși, cum sunt virușii gripali, iar în această perioadă facem teste și pe Covid.

Shnaiderman ne explică cum funcționează aparatul său. Avem un element de pre-filtrare, pentru filtrarea particulelor mari, apoi vine filtrul principal, cu 3 straturi, EPA, carbon și cupru. Apoi avem un filtru UVC care distruge bacteriile din aer, iar în urmă este modulul de sterilizare care generează ioni pozitivi și negativi în camera dumneavoastră. Sistemul de filtrare este controlat prin intermediul unei aplicații al cărei asistent pe calitatea aerului se numește Heidy. Heidy vă face niște recomandări în timp ce personalizăm produsul potrivit nevoilor dvs și într-o singură aplicație puteți controla toate dispozitivele. Tot acolo găsiți toate aparatele instalate de dvs, oriunde ar fi ele. La fiecare aparat, se poate afla calitatea aerului din afară, calitatea aerului din interior și un sumar al datelor furnizate care descrie exact situația actuală. Dacă aveți probleme din cauza alergiilor sau astmului, puteți primi recomandări. În plus, se oferă și prognoza meteo. În prezent ei lucrează la dezvoltarea unui produs portabil care poate oferi o bulă protectoare cu o rază de 10 m în jurul dumneavoastră.

Aura Mini este un dispozitiv pentru protecția dvs personală. O parte din tehnologia noastră va fi înglobată în acesta și astfel vă putem oferi o zonă de siguranță în jurul dvs. Se poate folosi în timp ce mergeți pe stradă, în timp ce stați la cafea,mergeți cu autobuzul sau metroul. Shnaiderman mai spune că interesul pentru produsele Aura Aire în creștere la nivel mondialde la începutulcrizei de coronavirus.

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 333, în iunie 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!

https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.