Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Israel are depozite de petrol similare cu Arabia Saudită | AO NEWS

În Israel există aproximativ 250 de miliarde de barili de țiței în șisturi petroliere, similar cu cantitatea de petrol pe care Arabia Saudită o are, a spus profesorul Eugene Kendall pentru Knesset, parlamentul israelian, apelând la acesta pentru a exploata resursele.

Știm unde se află`` a declarat Kendall, fostul șef al Consiliului Economic Național din Biroul Primului Ministru. „Zeci de miliarde de dolari se află sub pământ și nimeni nu face nimic în legătură cu asta”, a adăugat el.

Șistul petrolier este o rocă sedimentară cu granulație fină, bogată în substanțe organice, care conține kerogen, un amestec solid de compuși chimici organici, din care se pot produce hidrocarburi lichide.

Șisturile petroliere sunt similare cu petrolul și pot fi rafinate în multe substanțe diferite, inclusiv combustibil diesel, benzină și gaz lichid.

Șistul petrolier în Israel este foarte răspândit, acoperind aproximativ 15% din teritoriul său, dar este o resursă nedezvoltată, în mare parte din cauza constrângerilor economice și tehnologice.

Conform Studiului Geologic al Israelului, depozitele care ar putea avea cel mai mare potențial economic sunt situate în nordul Negevului.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.