Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Va părăsi Autoritatea Palestiniană Liga Arabă? | AO NEWS

În urma acordului de pace al Israelului cu Bahrain, Autoritatea Palestiniană și-a rechemat ambasadorul din Manama și mai multe marșuri de protest au avut loc deja în Fâșia Gaza, în timpul cărora au fost arse imagini cu steaguri și conducători ai Bahrainului.

Prim-ministrul Autorității Palestiniene, Mohammad Shtayyeh, a emis o declarație prin care a condamnat încălcarea poziției arabe și a susținut că interesele pe termen scurt au ghidat de fapt Bahrainul în relațiile sale cu S.U.A. Palestinienii au cerut Ligii Arabe să condamne acordurile de normalizare cu Israelul, dar Liga Arabă a refuzat.

Furia palestinienilor împotriva Ligii Arabe atinge cote maxime zilele acestea, deoarece Liga Arabă a mai ignorat și o cerere palestiniană pentru o conferință de urgență.

Pe de altă parte, președintele Egiptului, Abdel Fattah Al-Sisi, a lăudat importantul pas făcut de Israel și Bahrain. Sultanatul Oman a salutat acordul într-o declarație oficială emisă cu puțin timp în urmă. Arabia Saudită privește cu ochi buni noua situație, deoarece prin semnarea acordurilor de pace, regiunea ar putea în sfârșit să cunoască pacea.

Autoritatea Palestiniană este tot mai izolată în cadrul Ligii Arabe.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.