Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Israelul testează noi tehnologii militare | Știre Jerusalem DateLine 345

Într-o acțiune preventivă avansată, poliția israeliană testează o nouă armă pentru a apăra granița de sud a Israelului cu Gaza împotriva amenințărilor cu baloane explozive.

Chiar lângă zona de lângă Fâșia Gaza unde ne aflăm, poliția de frontieră activează un nou sistem ghidat cu laser care este capabil să doboare baloanele. Este mare nevoie de această protecție, fiindcă de peste doi ani, teroriștii au atacat Israelul și au distrus țara lansând dincolo de graniță zmeie incendiare și baloane încărcate cu explozibil. Doar în ultima lună au fost provocate 450 de incendii în sudul Israelului. Din fericire, noul sistem cu laser folosit de poliția israeliană are succes împotriva acestei amenințări.

Purtător de cuvânt al Poliției Israeliene: Până acum, noul sistem ghidat are o rată de succes de peste 90% în doborârea baloanelor. Facem acest lucru pentru a le împiedica să explodeze în zonele rezidențiale și pentru a nu avea victime.

Sistemul e conceput să funcționeze împreună cu aparatele de zbor. Profesorul Amiel Ishaaya de la Universitatea Ben Gurion spune că sistemul de laser ar putea fi folosit și în afara Israelului.

Amiel Ishaaya, profesor universitar și co-inventator, „Lahav Or”, Optidefense: Nu vedem amenințarea cu baloane altundeva în lume, poate au mai fost la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, dar ne gândim că ar fi util pentru dispozitivele anti-drone. Dispozitivele anti-dronă vor fi o mare amenințare la nivel global.

Hamas care controlează Fâșia Gaza a anunțat recent un armistițiu, ca Israelul să poată relua livrările de combustibil în Gaza. Dacă ne uităm în trecut, israelienii își dau seama că armistițiile nu durează foarte mult, astfel că un sistem cu laser este foarte bine-venit.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 345, difuzată la Alfa Omega TV în septembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.