Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Boicotul saudit ascuns îi îngrijorează pe turci? | AO NEWS

Sute de magazine și întreprinderi din Arabia Saudită au dat recent semnale că nu mai doresc să transporte mărfuri turcești, iar mulți comercianți au redus la zero importul de mărfuri din Turcia.

TPS informează că zilele trecute, opt sindicate turcești importante au emis o scrisoare în care își exprimă îngrijorarea cu privire la „atitudinea negativă a Arabiei Saudite față de companiile turcești”.

Guvernul saudit neagă oficial impunerea de restricții asupra mărfurilor turcești. Cu toate acestea, Ajlan Ajlan, președintele Camerei de Comerț din Riyadh, a solicitat boicotarea „a tot ceea ce vine din Turcia” ca răspuns la „ostilitatea guvernului turc față de conducerea noastră,față de țara noastră și cetățenii noștri”.

Comercianții din Turcia se tem că atitudinea administrației turce față de Arabia Saudită va accentua boicotul împotriva țării lor mai ales în lumina ostilității turcești față de acordurile de normalizare dintre Israel și Emiratele Arabe Unite și Bahrain, acorduri privite cu ochi buni de către saudiți.

Relațiile dintre Turcia, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, care au cele mai mari economii din Orientul Mijlociu, au devenit tensionate pe măsură ce limbajul lipsit de respect al președintelui Erdoğan față de țările arabe a crescut, la fel ca sprijinul său pentru grupurile islamiste radicale.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.