Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

„Libanezii trebuie să știe că Hezbollah este problema lor, nu Israelul” | AO NEWS

Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, s-a întâlnit cu forțele IDF care desfășoară masivul exercițiu militar numit official „Săgeata letală”. Acest exercițiu militar simulează diverse scenarii de război pe mai multe fronturi cu Hezbollah.

Forțele terestre, Forțele Aeriene, Marina, serviciile de informații și cibernetice se confruntă într-o simulare a unui scenariu de război pe mai multe fronturi, care vizează nordul Israelului.

Benny Gantz a spus că el „aude, de asemenea, voci pozitive în Liban vorbind chiar despre pacea cu Israelul. Cetățenii libanezi trebuie să știe că Hezbollah este problema lor, nu statul Israel.” Această afirmație a făcut-o ca reacție la o declarație făcută recent de Claudine Aoun, fiica președintelui libanez Michel Aoun, care a spus că „din partea mea, nu există nici un impediment în semnarea unui acord de pace cu Israel, odată ce problemele referitoare la graniță și refugiați palestinienii vor fi rezolvate.”

Oficialii israelieni au amenințat în repetate rânduri că vor lovi Libanul în forță, în cazul în care Hezbollah lansează un atac asupra Israelului de pe teritoriul său.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.